Καιρός 28ης Οκτωβρίου: Έρχεται κρύο, βροχές καταιγίδες και τα πρώτα χιόνια

 
Καιρός 28ης Οκτωβρίου: Έρχεται κρύο, βροχές καταιγίδες και τα πρώτα χιόνια

Ενημερώθηκε: 25/10/16 - 13:30

Ο Χειμώνας μπαίνει για τα καλά το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου με τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού να είναι η πτώση της θερμοκρασίας με βροχές, καταιγίδες και τα πρώτα χιόνια στα ορεινά.

βροχών

θερμοκρασία

Ειδικότερα την Τετάρτη (26/10) στα ανατολικά ηπειρωτικά τις Κυκλάδες και την κριτή αναμένονται νεφώσεις τοπικά αυξημένες τις πρωινές ώρες με πιθανότητα τοπικών στη βόρεια Κρήτη. Στις υπόλοιπες περιοχές αραιές νεφώσεις που βαθμιαία και απο τα βόρεια θα αυξηθούν με τοπικές βροχές στα βορειοδυτικά. Η ορατότητα τοπικά θα είναι περιορισμένη στα Δυτικά τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν απο βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 4, στα ανατολικά 4 με 6 και στο αιγαίο τοπικά 7 Μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

βροχές

καταιγίδες

Την Πέμπτη (27/10) στην ανατολική νησιωτική χωρά θα σχηματιστούν λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά. Στις υπόλοιπες περιοχές θα σημειωθεί σημαντική μεταβολή του καιρού απο τα δυτικά με και σποραδικές πιθανόν τοπικά ισχυρές.
Οι άνεμοι στα δυτικά απο ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 και βαθμιαία τοπικά 7 μποφόρ. Στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στο Αιγαίο βαθμιαία 6 με 7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία σε πτώση απο τα βόρεια.

βροχές

καταιγίδες

Την Παρασκευή (28/10) θα σημειωθούν τοπικές και σποραδικές πιθανώς πρόσκαιρα ισχυρές. Λίγα χιονιά θα πέσουν στα βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 4 με 6 και τοπικά στα πελάγη 7 και στο Αιγαίο πιθανόν 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση

βροχές

καταιγίδες

θερμοκρασία

Το Σαββατο (29/10) στα ανατολικά και νοτιά θα σχηματιστούν νεφώσεις με τοπικές και σποραδικές με σταδιακή βελτίωση απο τα βόρεια. Στις υπόλοιπες περιοχές ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στο Αιγαίο 7 και πιθανόν 8 Μποφόρ. Η σε μικρή άνοδο.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός 28ης Οκτωβρίου: Έρχεται κακοκαιρία που φέρνει τα πρώτα χιόνια