Καιρός: Σφοδρές καταιγίδες και χαλάζι στη χώρα

ΒΡΟΧΗ
Ενημερώθηκε: 26/05/20 - 20:48

Σφοδρές καταιγίδες, με αστραπόβροντα, έπληξαν πολλές περιοχές της χώρας. Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, ισχυρά καιρικά φαινόμενα αναμένονται κατά το υπόλοιπο της σημερινής μέρας και έως το πρωί της Τετάρτης.

Συγκεκριμένα στην Αττική πολλά ήταν τα προβλήματα που δημιούργησε η νεροποντή καθώς η λεωφόρος Αμφιθέας πλημμύρισε με αποτέλεσμα να παρασυρθούν αυτοκίνητα και να δημιουργηθεί μποτιλιάρισμα.

Στο Παλαιό Φάληρο μια τεράστια λακούβα άνοιξε μέσα στη μέση της οδού Αφροδίτης, εξαιτίας της έντονης κατηγορίας, η κυκλοφορία στο σημείο διακόπηκε, συνεργείο του δήμου προσπαθεί .για την επισκευή του οδοστρώματος.

Μεγάλες καταστροφές σε καλλιέργειες από το χαλάζι στη Χαλκιδική

Σε απόγνωση είναι οι καλλιεργητές της Χαλκιδικής από τις καταστροφές που προξένησε το μεσημεριανό χαλάζι που έπληξε πολλές περιοχές του νομού.

Από τον Πολύγυρο μέχρι την Γαλάτιστα και το Βάβδο, την Ορμύλια, την Γερακινή, τον Άγιο Μάμα και τα Σήμαντρα οι καλλιεργητές μετρούν τις πληγές τους.

Βερίκοκα, φιστίκια, σιτηρά και οπωροκηπευτικά υπέστησαν μεγάλες ζημιές, γιατί όπως λένε οι αγρότες στο halkidinews.gr κράτησε για αρκετή ώρα και έπεσε με σφοδρότητα.

"Για ακόμη μια χρονιά βλέπουμε την παραγωγή να χάνεται. Έχουμε ζημιές στα βερίκοκα και στα σιτηρά. Επειδή ακόμα είναι νωρίς, ελπίζουμε να μην έχουμε ζημιές στις ελαιοκαλλιέργειες" ανέφερε στο halkidikinews.gr ο πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Σημάντρων, Βαγγέλης Μισαηλίδης

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ