Κακοκαιρία «Μπάλλος»: Νέο κύμα θα χτυπήσει τη Αττική τις επόμενε ώρες

 
Κακοκαιρία «Μπάλλος»: Νέο κύμα θα χτυπήσει τη Αττική τις επόμενε ώρες

Ενημερώθηκε: 15/10/21 - 14:10

Επιδείνωση αναμένεται να παρουσιάσει τις επόμενες ώρες ο καιρός, με την κακοκαιρία Μπάλλος να χτυπά εκ νέου την Αττική.

Χαρακτηριστική είναι η ανάρτηση του Γιάννη Καλλιάνου στο Facebook για το νέο κύμα της κακοκαιρίας Μπάλλος. «Σε λίγη ώρα πυρήνας καταιγίδων προερχόμενος από τον Σαρωνικό θα κινηθεί προς την Αττική. Ο καιρός θα επιδεινωθεί. Προσοχή».

Ηδη, πάντως, λίγο πριν τις 13:30 η βροχή ξεκίνησε ξανά στην Αθήνα, καθώς η κακοκαιρία Μπάλλος επιμένει στην Αττική. Σύμφωνα με το meteo.gr αυτή την ώρα βρέχει καταρρακτωδώς στο Πέραμα, στην Σαλαμίνα, στην Ελευσίνα, στον Ασπρόπυργο, αλλά και στο κέντρο της Αθήνας.

Από νωρίς βρέχει και στη Χαλκιδική, όπου εντοπίζονται σήμερα τα περισσότερα προβλήματα από την κακοκαιρία Μπάλλος.

Να σημειωθεί ότι νωρίτερα βρέθηκε νεκρός ο 69χρονος αγρότης που αγνοούνταν από χθες στην Εύβοια που επλήγη επίσης με σφοδρότητα από την κακοκαιρία Μπάλλος.

Σαρωτική ήταν η επέλαση του «Μπάλλου» στη χώρα, την ώρα που καταγράφονται σημαντικά προβλήματα για δεύτερη ημέρα.

Μεγάλες ζημιές σημειώθηκαν σε Ιόνιο, Δυτική Ελλάδα, Εύβοια και Αττική

, ενώ οι Αρχές παραμένουν σε επιφυλακή και σήμερα, καθώς το κύμα κακοκαιρίας παραμένει ενεργό, με κύριο χαρακτηριστικό τις βροχές και τις καταιγίδες, φαινόμενα που κατά τόπους θα είναι ισχυρά.

Έκλεισαν η Πειραιώς και η περιφερειακή Αιγάλεω

Κλειστές για τα οχήματα, λόγω συσσώρευσης υδάτων από τη βροχόπτωση, είναι ξανά η Πειραιώς (και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, από την οδό Π. Ράλλη έως την οδό Χαμοστέρνας) και η Περιφερειακή Αιγάλεω (από το ύψος των διυλιστηρίων).