Κακοκαιρία «Ωκεανίς»: Εστρωσε το χιόνι στη Θεσσαλονίκη (ΦΩΤΟ)

Κακοκαιρία «Ωκεανίς»: Εστρωσε το χιόνι στη Θεσσαλονίκη
Κακοκαιρία «Ωκεανίς»: Εστρωσε το χιόνι στη Θεσσαλονίκη
Ενημερώθηκε: 23/02/19 - 11:07

Κακοκαιρία «Ωκεανίς»,: Με χιόνια ξύπνησε σήμερα η Θεσσαλονίκη με τις πρώτες νιφάδες να πέφτουν από τις 5 τα ξημερώματα. Στα λευκά έχουν ντυθεί ήδη οι περιοχές Φίλυρο, Χορτιάτης, Ασβεστοχώρι, Ωραιόκαστρο, Θέρμη, Πανόραμα, ενώ χιονόπτωση σημειώνεται στην Καλαμαριά και μέσα στο κέντρο της πόλης.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ LIVE ΕΙΚΟΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ

Αυτή την ώρα χιονίζει στο κέντρο της πόλης αλλά και σε περιοχές ανατολικά και δυτικά της Θεσσαλονίκης με τη χιονόπτωση να είναι κατά τόπους ισχυρή.

Τα φαινόμενα αναμένεται να είναι πιο έντονα μέχρι τις 12-1 το μεσημέρι σε όλη την Κεντρική Μακεδονία και κυρίως στους νομούς Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής και Πιερίας. Η κακοκαιρία αναμένεται να εξασθενήσει από το βράδυ του Σαββάτου.

Θεσσαλονίκη

 Κλειστοί είναι οι δρόμοι Χορτιάτη – Αγίου Βασιλείου και Μελισσοχωρίου - Ωραιοκάστρου.

Η θερμοκρασία έχει πέσει στους 2 βαθμούς Κελσίου στη Θεσσαλονίκη. Οι χιονοπτώσεις αναμένεται να συνεχιστούν όλο το Σάββατο, ενώ Κυριακή και Δευτέρα θα επικρατεί παγετός.

Θεσσαλονίκη

Επί ποδός είναι και τα συνεργεία της Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, η οποία έχει στη διάθεσή της πάνω από 5.000 τόνους αλάτι. Μηχανήματα έργου βρίσκονται σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου της Περιφέρειας.