Στο έλεος της κακοκαιρίας βρέθηκε για ακόμη μία φορά η δυτική Ελλάδα, με έντονα καιρικά φαινόμενα να προκαλούν εκτεταμένες ζημιές σε πολλές περιοχές. Στην Ήπειρο, ο ποταμός Καλαμάς υπερχείλισε, με αποτέλεσμα δρόμοι να μετατραπούν σε χειμάρρους, ενώ σημειώθηκαν και κατολισθήσεις σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου.
Η κακοκαιρία «εξπρές» έπληξε με ιδιαίτερη σφοδρότητα την περιοχή του Καλπάκι, όπου ανεμοστρόβιλος έπληξε επιχείρηση με τρεις κτηνοτροφικές μονάδες. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, περισσότερα από 40.000 κοτόπουλα βρέθηκαν νεκρά στις εγκαταστάσεις, προκαλώντας τεράστιο οικονομικό πλήγμα στους ιδιοκτήτες.
Παράλληλα, έντονη χιονόπτωση σημειώθηκε στα Τζουμέρκα, ενώ στον δρόμο προς το χωριό Κέδρος τόνοι νερού σχημάτισαν καταρράκτες, δυσχεραίνοντας την κυκλοφορία.
Στην Ηλεία, η κακοκαιρία έπληξε την κοινότητα Γιαννιτσοχώρι, προκαλώντας εκτεταμένες ζημιές σε θερμοκήπια και αγροτικές εγκαταστάσεις.
Ανεμοστρόβιλος ανέτρεψε ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο που βρισκόταν σε κίνηση, καθώς και ένα ακόμη σταθμευμένο όχημα, χωρίς –ευτυχώς– να αναφερθούν τραυματισμοί.
Σημαντικά προβλήματα καταγράφηκαν και στην Κω, όπου οι άνεμοι έφτασαν τα 9 μποφόρ, προκαλώντας αποκόλληση τοίχου αντιστήριξης στο λιμάνι της Κέφαλος και στο παραλιακό μέτωπο της περιοχής.