Καταγγελία: Μέλη του ΠΑΜΕ έριξαν την περίφραξη στο λιμάνι του Πειραιά

Σύμφωνα με τους υπευθύνους ασφάλειας του λιμένος Πειραιά,μέλη του ΠΑΜΕ προκάλεσαν σοβαρές ζημιές στην περίφραξη του ΟΛΠ
Ενημερώθηκε: 20/03/18 - 22:19

Σύμφωνα με τους υπευθύνους ασφάλειας του λιμένος Πειραιά,μέλη του ΠΑΜΕ προκάλεσαν σοβαρές ζημιές στην περίφραξη των λιμενικών εγκαταστάσεων του ΟΛΠ.

Σύμφωνα με τις ίδιες καταγγελίες, κάποιοι εξ' αυτών  έκοψαν με τροχούς την περίφραξη με τροχούς, την έριξαν και στη συνέχεια αποχώρησαν, αμέσως σχεδόν μετά τη λήξη  συλλαλητηρίου στην πλατεία Καραϊσκάκη και πορείας στο λιμάνι, όπου συμμετείχαν τα ναυτεργατικά σωματεία ΠΕΜΕΝ, ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ, ΠΕΕΜΑΓΕΝ, ΠΕΣ-ΝΑΤ. 

Σε εξέλιξη πορεία του ΠΑΜΕ στο κέντρο της Αθήνας-Κυκλοφοριακό χάος

 

Σε ανακοίνωσή τους ανέφεραν ότι διεκδικούν Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας με αυξήσεις, επαναφορά της Εθνικής Γενικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας και του κατώτερου μισθού στα 751 ευρώ, κατάργηση όλων των αντεργατικών και αντιασφαλιστικών νόμων που υπονομεύουν τις ΣΣΕ και τη κοινωνική ασφάλιση, μόνιμη σταθερή εργασία για όλους, με Συλλογική Σύμβαση, Κοινωνική Ασφάλιση, προστασία στη δουλειά και απαγόρευση πλειστηριασμών για την εργατική - λαϊκή οικογένεια.

Πρόσφατα, ο Οργανισμός Λιμένος Πειραιώς (ΟΛΠ) είχε τοποθετήσει ειδική περίφραξη και κάμερες ασφαλείας στις προβλήτες από όπου αναχωρούν τα πλοία για την Κρήτη.