Καταγγελία! Οδηγός κατέβασε από το λεωφορείο μητέρα με το μωρό επειδή ήταν πρόσφυγες! (ΦΩΤΟ)

Καταγγελία! Οδηγός κατέβασε από το λεωφορείο μητέρα με το μωρό στο καρότσι επειδή ήταν πρόσφυγες! (ΦΩΤΟ)
Ενημερώθηκε: 27/07/17 - 15:07

Ένα απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε σε λεωφορείο του ΟΑΣΑ, έπειτα από απαράδεκτη ενέργεια του οδηγού, όπως καταγγέλλει ο γνωστός δημοσιογράφος Γιάννης Παργινός.

Ο οδηγός του λεωφορείου στην στάση της Αγ. Άννης αρνήθηκε να προχωρήσει το αστικό λεωφορείο, αν-και όπως αναφέρουν οι μάρτυρες- πρώτα δεν αποβιβαζόταν μια μητέρα πρόσφυγας που ήταν μέσα μαζί με το μωρό της που βρισκόταν στο καροτσάκι!

Ο λόγος; Όπως καταγγέλεται, ο οδηγός σημείωνε πως δεν επιτρέπονται 2 καρότσια με μωρά μέσα στο λεωφορείο. Ο οδηγός αρνούνταν πεισματικά να ξεκινήσει το λεωφορείο, και παρά τις εκκλήσεις των επιβατών που βρίσκονταν στο πλευρό της μητέρας, απαιτούσε την αποβίβαση της μαζί με το παιδί της.

Το thepressroom.gr επικοινώνησε με τον κ. Γιάννη Παργινό, όπου και δήλωσε: «Ο οδηγός ισχυρίστηκε ότι σύμφωνα με τον κανονισμό δεν επιτρέπονται 2 παιδικά καρότσια... στο λεωφορείο. Όμως στο λεωφορείο υπήρχε άνεση χώρου και όλοι οι επιβάτες ήταν με το μέρος της προσφυγοπούλας που κοίταζε σαστισμένη κι απορημένη με την συμπεριφορά του οδηγού. Με το που μπήκε μέσα τράβηξε χειρόφρενο και κε ύφος σατράπη λέει: "Η βγαίνεις ή δεν φεύγουμε...". Όλοι οι επιβάτες εκλιπαρούσαν να φύγει για να πάμε στις δουλειές μας αλλά ο κύριος απτόητος... είχε σταματήσει...».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τύρναβος: Η μοιραία πτήση και οι τελευταίες κουβέντες στον ασύρματο από τον αδικοχαμένο πιλότο

Ο δήμαρχος Πάτρας Κ. Πελετίδης έκλεισε την πόρτα σε ΚΕΔΕ και ΣΚΑΙ

Το Δημόσιο διώχνει εκτός Ελλάδας τα ανήλικα παιδιά της μεσίτριας που δολοφονήθηκε!