Κατερίνα Παπακώστα: «Παρούσα στην νέα προσπάθεια, στη νέα εποχή μετά τα μνημόνια»

Παπακώστα: Οι εποχές άλλαξαν, χρειάζεται συνεργασία-Η αναφορά της στον Κωνσταντίνο Καραμανλή
Ενημερώθηκε: 29/08/18 - 16:57

Παρούσα στην νέα προσπάθεια» δηλώνει η Κατερίνα Παπακώστα σε δήλωσή της αμέσως μετά την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης.

Η νέα υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη αναφέρει στη δήλωσή της ότι «η χώρα μας, μετά από οκτώ χρόνια μνημονίων, επιτήρησης και θυσιών, εισέρχεται σε μία νέα εποχή. Οι εποχές άλλαξαν. Η νέα αυτή περίοδος επιτάσσει απ’ όλους μας σύνεση, θάρρος, αποφασιστικότητα και κυρίως υπευθυνότητα».

Σύμφωνα με την κ. Παπακώστα, η νέα εποχή «απαιτεί κοινωνικές και θεσμικές συνεργασίες και συμπόρευση προς τον κοινό στόχο, να εξασφαλίσουμε στα παιδιά μας, στις νέες γενιές των Ελλήνων το μέλλον που τους αξίζει».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

 

Επίσης, επισημαίνει ότι «στην ιδρυτική διακήρυξη του ΝΕΟ τονίζεται εμφατικά το υψηλό αίσθημα ευθύνης για τη χώρα και τους πολίτες και το ηθικό χρέος προς τις επόμενες γενεές των Ελλήνων, συναισθανόμενοι τις προκλήσεις της εποχής και υπηρετώντας, όπως έλεγε και ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, «πάντα και μόνο τα αληθινά συμφέροντα του Έθνους, που βρίσκονται πέρα και επάνω από τις παραπλανητικές ετικέτες της Δεξιάς, του Κέντρου και της Αριστεράς»».

«Για ένα τόσο υψηλό διακύβευμα, την ανάταση της χώρας, θα είμαστε συνοδοιπόροι και συμπρωταγωνιστές συμβάλλοντας στο κοινό καλό» καταλήγει η κ. Παπακώστα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ