Κιβωτός του Κόσμου: Η πρώτη επίσημη αντίδραση του πατέρα Αντώνιου

 
Κιβωτός του Κόσμου: Η πρώτη επίσημη αντίδραση του πατέρα Αντώνιου

Ενημερώθηκε: 03/12/22 - 14:23

Με επίθεση κατά της Εκκλησίας, του Αρχιεπισκόπου, της εισαγγελίας αλλά και του νέου ΔΣ απαντά επισήμως μέσω των δικηγόρων του, ο πατέρας Αντώνιος για την υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου.

Η πρώτη επίσημη αντίδραση από τον πατέρα Αντώνιο ήρθε μέσα από τον δικηγόρο του Θρασύβουλο Κονταξή, ο οποίος με δήλωσή του στους δημοσιογράφους έβαλε κατά του Αρχιεπισκόπου, της εισαγγελίας και του νέου ΔΣ της Κιβωτού του Κόσμου.

 «Ελπίζω ο κύριος Ιερώνυμος, η κυρία Μαρτινου και η κυρία Μιχαηλίδου να κοιμήθηκαν καλά στα πολυτελή διαμερίσματά τους», είπε ο δικηγόρος τονίζοντας ότι ο πατέρας Αντώνιος δεν έχει χώρο για να μείνει μαζί με την οικογένειά του.

Μάλιστα ο κ. Κονταξής είπε στους δημοσιογράφους ότι δεν υπήρξε προειδοποίηση ή επίσημη ενημέρωση προκειμένου να φύγεί από τον χώρο που έμενε ο πατέρας Αντώνιος με την οικογένειά του. Μάλιστα τόνισε ότι έχουν αλλάξει τις κλειδαριές και η οικογένεια δε μπορεί ούτε τα πράγματά της να πάρει.

«Είναι παράνομο και θα κάνω ό,τι προβλέπει ο νόμος. Τη δευτέρα θα δω τον κύριο Ντογιάκο και θα υποβληθεί και έγκληση για συγκεκριμένα αδικήματα» είπε ο κ. Κονταξής.

Η αλλαγή της κλειδαριάς «οδήγησε ένα ζεύγος ανθρώπων, μαζί με το ανήλικο παιδί τους, να διανυκτερεύσουν ενός του αυτοκινήτου γιατί δεν έχουν πού αλλού να πάνε. Βιώνουμε μία κατάσταση πλήρους κατάχρησης του κράτους δικαίου, ευθείας παραβίασης του τεκμηρίου αθωότητας, παρατεταμένης κατάστασης ανθρωποφαγίας για έναν άνθρωπο που είναι και το έχει δηλώσει εξ’ αρχής, αθώος», είπε ο δικηγόρος.

Σε ό,τι αφορά την επίσημη εκκλησία, ο κ. Κονταξής έκανε λόγο για «ανακοινώσεις μίσους» ενώ αναφερόμενος στις καταγγελίες που έχουν γίνει είπε ότι δεν πρέπει να βιάζεται κανείς και όταν κληθεί ο πατέρας Αντώνιος θα καταθέσει στις δικαστικές Αρχές.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ