Κόρινθος: Βγήκε από το το αυτοκίνητο και την έσπασε στο ξύλο! (video)

korinthos
Ενημερώθηκε: 23/08/19 - 18:18

Ένα παράξενο σκηνικό έρχεται από την Κόρινθο. Μια γυναίκα κατέβηκε από το αυτοκίνητό της και έσπασε στο ξύλο μια άλλη οδηγό. Ήταν τέτοια η βαναυσότητα με την οποία τη χτυπούσε που δημιουργούνται ερωτήματα σχετικά με το τι μπορεί να συνέβη για να φερθεί κάποιος με τέτοιο απάνθρωπο τρόπο. 

Τη χτύπησε με γροθιές στο πρόσωπο και το σώμα .Η οδηγός που βρισκόταν μέσα στο ΙΧ προσπάθησε να  αμυνθεί. Έκανε μία  κίνηση να βγει από το αυτοκίνητο αλλά η άλλη γυναίκα δε την άφησε. Με τα δυο χέρια της, της έκλεισε την πόρτα και συνέχισε να την χτυπά. Ένας άνδρας έφτασε προς το μέρος τους  λέγοντάς τους κάτι. Η κυρία είχε στην αγκαλία της και ένα σκυλάκι το οποίο γάβγισε έντρομο.

Η καταγγελία του συζύγου του θύματος

Όπως καταγγέλλει ο σύζυγος του θύματος, «Έρχεται προς το σπίτι μας ,ενάμιση χιλιόμετρο πριν συναντιέται με ένα άλλο αυτοκίνητο ,το οποίο παραλίγο να πέσει απάνω της και την ώρα που σταματάει εντελώς δεξιά στο δρόμο για μη γίνει σχεδόν μετωπική και να  έχουμε τα χειρότερα αποτελέσματα. Τόλμησε να της πει πως οδηγάς  έτσι θα μας σκοτώσεις» δήλωσε και πρόσθεσε:

«Το δεύτερο αυτοκίνητο που εμπλέκεται κάνει μεταβολή, χωρίς καν να τους αντιληφθεί η σύζυγος μου ,την κυνηγάει από πίσω ,κατεβαίνει εν εξάλω και βλέπεται τι ακριβώς κάνει. Μιλάμε για χτυπήματα τα οποία είναι επαγγελματικά. Αυτά δεν είναι τυχαία τα χτυπήματα. Επίσης την έβρισε και χυδαία».

Ο άνδρας που κατέβηκε από το αυτοκίνητο σύμφωνα με τον σύζυγο της οδηγού παρότρυνε τη γυναίκα να τη χτυπήσει.

Παραλίγο να βγουν και όπλα...

«Κατεβαίνει και ο συνοδηγός οποίος αν προσέξετε φοράει και ένα τσαντάκι μπροστά το οποίο έχει και πιστόλι μέσα. Αφού ξεκινάει τα γρονθοκοπήματα η σύζυγος του ,μετα επεμβαίνει αυτός. Τη βρίζει και παροτρύνει και τη σύζυγό του» τόνισε ο άντρας του θύματος.

Κατάφερε μάλιστα να βρει το αυτοκίνητο και έδωσε στην αστυνομία τα στοιχεία της γυναίκας που γρονθοκόπησε τη σύζυγο του.

«Τελικά βρίσκω το αυτοκίνητο πολύ κοντά κρυμμένο στην οικία μας με ένα σεντόνι ,βλέπω το νούμερο, βλέπω και το αυτοκίνητο και πάω στην αστυνομία και το καταγγέλλω».

Η γυναίκα του φέρει πολλά χτυπήματα στο πρόσωπο και το σώμα της.

 

Πηγή: korinthostv.gr