ΚΥΣΕΑ στο Μαξίμου με θέμα Κρίσεις Αρχηγών! Ποια είναι τα σενάρια

ΚΥΣΕΑ στο Μαξίμου με θέμα Κρίσεις Αρχηγών! Ποια είναι τα σενάρια
Ενημερώθηκε: 16/01/17 - 11:02

Πληροφορίες του Militaire.gr αναφέρουν ότι στις 9.00 το πρωί θα γίνει συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ με θέμα κρίσεις Αρχηγών Γενικών Επιτελείων. Άπαντες στο ΥΠΕΘΑ είναι "σφίγγες", ωστόσο οι πληροφορίες του Militaire.gr κάνουν λόγο για αλλαγές Αρχηγών κι όχι για αλλαγή. Δεν θα αποστρατευθεί δηλαδή ένας Αρχηγός. Ρισκάροντας μια πρόβλεψη θα λέγαμε ότι το σχέδιο που υπάρχει και με βάση το οποίο θα γίνει η συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ, προβλέπει ακόμη και την αποστρατεία τριών από τους τέσσερις Αρχηγούς.

Οι κρίσεις σε επίπεδο Αρχηγών Γενικών Επιτελείων πιθανόν να αναμένονταν αργότερα. Ωστόσο η έναρξή τους στην Πυροσβεστική είχε αρχίσει να δημιουργεί κάποια σενάρια για επίσπευσή τους.

Είναι μια ένδειξη για πρόωρες εκλογές; Η κυβέρνηση διαβεβαιώνει σ΄ όλους τους τόνους ότι τέτοιο θέμα δεν υπάρχει. Στην ελληνική πραγματικότητα βέβαια έχουμε συνηθίσει να συνδέουμε ,τα τελευταία χρόνια την όποια χρονική επίσπευση των κρίσεων με πρόωρες εκλογές. Το παράδειγμα του καλοκαιριού του 2009 με την κυβέρνηση Καραμανλή να κάνει κρίσεις τον Αύγουστο και αμέσως μετά να κάνει εκλογές είναι το πιο ενδεικτικό.

 

Πηγή: Militaire.gr

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με έκτακτες αποφάσεις δεν θα λειτουργήσουν σχολεία σε ορισμένους δήμους της Μακεδονίας και Θεσσαλίας

Ντ. Τραμπ: «Κατά βάση η Ευρωπαϊκή Ενωση είναι το μέσον για την επίτευξη του στόχου της Γερμανίας»

Αεροσκάφος συνετρίβη πάνω σε σπίτια - 37 οι νεκροί 

ΚΑΙΡΟΣ 16/1/2017: Βροχές, καταιγίδες και χιόνια

Κλειστά σχολεία σους δήμους Τρικκαίων και Καλαμπάκας λόγω νέας επιδείνωσης των καιρικών συνθηκών

Νέο κύμα κακοκαιρίας με χιόνια στην Ήπειρο - Κλειστές όλες οι σχολικές μονάδες στον νομό Ιωαννίνων