Λαϊκό Λαχείο - Κλήρωση 9 - Τρίτης 3 Μαρτίου 2020: Στατιστικά στοιχεία που θα σας βοηθήσουν να κερδίσετε το 4.000.000 ευρώ

Λαϊκό Λαχείο - Κλήρωση 9 - Τρίτης 3 Μαρτίου 2020: Στατιστικά στοιχεία που θα σας βοηθήσουν να κερδίσετε το 4.000.000 ευρώ
Ενημερώθηκε: 03/03/20 - 13:25

Λαϊκό Λαχείο - Κλήρωση 9η - Τρίτης 3 Μαρτίου 2020: Τουλάχιστον 4.000.000 ευρώ μοιράζει απόψε η 9η κλήρωση της Τρίτης 3 Μαρτίου 2020 του Λαϊκού Λαχείου του ΟΠΑΠ στους τυχερούς. Δείτε πρώτοι απόψε στις 22:00 στο thepressroom.gr τους τυχερούς αριθμούς. 

Για όσους δεν θέλουν να αφήσουν μόνο τη τύχη την επιλογή του τυχερού λαχνού σας δίνουμε αναλυτικά στατιστικά στοιχεία σχετικά με τη συχνότητα εμφάνισης του λήγοντα αριθμού, που μπορείτε να δείτε ΕΔΩ.

Κατάλογος κερδών

Μετά από κάθε κλήρωση προκύπτει ένας κατάλογος κερδών, ο οποίος είναι διαθέσιμος στην ιστοσελίδα του ΟΠΑΠ, σε όλα τα σημεία πώλησης και στους λαχειοπώλες.

Ο κατάλογος περιλαμβάνει αναλυτικά όλα τα κέρδη της κλήρωσης, σε όλες τις διαθέσιμες κατηγορίες κερδών και μπορείτε να τον δείτε ΕΔΩ.

Άλλες πληροφορίες

Το Λαϊκό Λαχείο είναι ένα παιχνίδι ΤΖΑΚΠΟΤ, αυτοτελών εβδομαδιαίων κληρώσεων που διεξάγονται κάθε Τρίτη.

Κάθε λαχείο είναι ξεχωριστό και διαφοροποιείται με βάση 3 στοιχεία:

Την σειρά

Τον αριθμό

Το στοιχείο​

Το Λαϊκό Λαχείο μπορείς να το αγοράσεις σε 5άδα αξίας 10€, αλλά και σε μεμονωμένα τεμάχια αξίας 2€ το κάθε ένα (1/5). 

Στην κλήρωση της Τρίτης, προκύπτει ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΛΑΧΝΟΣ. Ένα συγκεκριμένο τεμάχιο, που έχει την ίδια σειρά, τον ίδιο αριθμό και το ίδιο γράμμα είναι το νικητήριο!

Δηλαδή, μόνο με 2€ μπορείς να κερδίσεις τον Μεγάλο Λαχνό!

Κάθε φορά που δεν βρίσκεται νικητής, το ποσό του ΤΖΑΚΠΟΤ μεταφέρεται στην επόμενη κλήρωση .

Εάν δεν υπάρχει ΤΖΑΚΠΟΤ, δηλαδή όταν ο Μεγάλος Λαχνός κληρωθεί σε τεμάχιο που έχει πωληθεί, τότε ο Μεγάλος Λαχνός της κλήρωσης χρηματοδοτείται με επιπλέον κέρδη μέσω μιας πρόσθετης κλήρωσης.

Στην πρόσθετη κλήρωση προκύπτουν 2 αριθμοί. Αν οι αριθμοί αυτοί είναι ακριβώς ίδιοι με τους δύο τελευταίους αριθμούς του νικητήριου αριθμού (πχ 02), τότε 1.000.000€ προστίθενται στο Μεγάλο Λαχνό!