Μarkopoulo Park: Ταυτόχρονη άφιξη στην όγδοη ιπποδρομία (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

 
Μarkopoulo Park: Ταυτόχρονη άφιξη στην όγδοη ιπποδρομία

Ενημερώθηκε: 25/08/20 - 19:38

Με εξαιρετικό θέαμα, μεγάλα κέρδη και μία ταυτόχρονη άφιξη στην τελευταία ιπποδρομία ξεκίνησε η νέα σεζόν στο Markopoulo Park. Στη χτεσινή πρώτη συγκέντρωση, μετά την καλοκαιρινή διακοπή του Αυγούστου, έκλεψε την παράσταση η όγδοη ιπποδρομία.

Μετά από μία συγκλονιστική μάχη πέρασαν μαζί τη γραμμή του τερματισμού και μοιράστηκαν την πρώτη θέση, ο ίππος ΚΟΥΗΝ ΜΠΕΪΝΟΥΝΑ, ιδιοκτησίας G.K.L.D. STABLES & Κατερίνας Χατζοπούλου με αναβάτη τον Παναγιώτη Δημητσάνη και προπονητή τον Χρήστο Θεοδωράκη και ο ΡΕΓΚΕ ΡΑΝΝΕΡ, ιδιοκτησίας των Σταύλων Καλαμαριάς με αναβάτη τον Κώστα Μαστοράκη και προπονητή τον Μιχάλη Ιωαννίδη.

ΚΟΥΗΝ ΜΠΕΪΝΟΥΝΑ και ΡΕΓΚΕ ΡΑΝΝΕΡ πέφτουν μαζί στην γραμμή του τερματισμού

Δείτε το βίντεο με την όγδοη ιπποδρομία:

Για τον προπονητή του ΡΕΓΚΕ ΡΑΝΝΕΡ, Μιχάλη Ιωαννίδη ήταν δεύτερη νίκη της ημέρας καθώς είχε προηγηθεί η νίκη του ΚΑΖΜΕΡ, ιδιοκτησίας του ιδίου, στην αμέσως προηγούμενη ιπποδρομία.

Με δύο νίκες επιβραβεύτηκε και η συνεργασία του προπονητή Ιγνάτιου Θεολόγου με τον αναβάτη Μάριο Χριστοφή. Πανηγύρισαν τη νίκη στην πρώτη ιπποδρομία με τον ίππο ΛΟΠΑΣ, ιδιοκτησίας Λοΐζου Παντελίδη, καθώς και στην τέταρτη ιπποδρομία με τον ίππο ΜΙΡΜΠΟΥΣ ιδιοκτησίας Παναγιώτη Θεολόγου.

Δύο νίκες για την συνεργασία του αναβάτη Μάριου Χριστοφή με τον προπονητή Ιγνάτιο Θεολόγου

Δύο νίκες για τον Μιχάλη Ξυνό

Στα αξιοσημείωτα της 19ης ιπποδρομιακής συγκέντρωσης του 2020 ήταν και οι δύο νίκες για τον αναβάτη Μιχάλη Ξυνό. Επικράτησε των αντιπάλων του στη δεύτερη ιπποδρομία με τον ίππο ΣΟΥΙΤ ΠΟΕΜ, ιδιοκτησίας του Χρήστου Αργυρόπουλου και Ανδρέα Ρηγόπουλου με προπονητή τον Γιώργο Κουβαρά, καθώς και στην πέμπτη ιπποδρομία με τον ΚΑΜΙΚΑΖΙ ΛΟΡΝΤ ιδιοκτησίας ANASSA STABLES ΜΟΝ/ΠΗ ΙΚΕ με προπονητή τον Χρήστο Σταύρου.

Πολλοί νικητές στο ΣΚΟΡ 6

Μεγάλο ήταν και το στοιχηματικό ενδιαφέρον στη χτεσινή συγκέντρωση, λόγω του τζακ ποτ που είχε σημειωθεί στο ΣΚΟΡ 6 πριν από την καλοκαιρινή διακοπή.

Τους ίππους που επικράτησαν σε έξι συνεχόμενες ιπποδρομίες, από την τρίτη έως την όγδοη, πρόβλεψαν σωστά 34 νικητές και κέρδισαν από 1.311,16 ευρώ.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ