Μαθήτρια Δημοτικού στο χειρουργείο μετά από bullying συμμαθητή της

Μαθήτρια Δημοτικού στο χειρουργείο μετά από bullying συμμαθητή της – Νέο σοκ στα Γιάννενα μετά την υπόθεση Γιακουμάκη
Ενημερώθηκε: 17/09/16 - 18:18

Δεν πρόλαβε να συνέλθει το Πανελλήνιο από την υπόθεση Γιακουμάκη και τώρα αποκαλύπτεται νέα υπόθεση bullying σε σχολείο των Ιωαννίνων, με θύμα μία μαθήτρια Δημοτικού Σχολείου που εξαιτίας πειραγμάτων έφτασε στο χειρουργείο.

Ούτε λίγο ούτε πολύ ένα 9χρονο κοριτσάκι μπήκε στο χειρουργείο καθώς δεν μπορούσε να αντέξει τα συνεχή πειράγματα μεγαλύτερου συμμαθητή της για το μέγεθος και το σχήμα των αυτιών της!

Όμως η κατάσταση γίνεται χειρότερη μετά τις καταγγελίες της μητέρας του κοριτσιού στο epirus-tv-news.

Τι καταγγέλει η μητέρα

Η καταγγελία της μητέρας στο epirus-tv-news συγκλονίζει καθώς ισχυρίζεται πως η κόρη της αναγκάστηκε να βρεθεί στο χειρουργικό κρεββάτι μετά το bullying που δεχόταν επί σχεδόν δύο χρόνια απο μαθητή μεγαλύτερης τάξης στο Δημοτικό Σχολείο, όπου φοιτούσε.

Πάντα κατά την μητέρα η κόρη της, μαθήτρια την περασμένη χρονιά της Δ΄ Δημοτικού, υποχρεώθηκε φέτος να αλλάξει σχολείο εξαιτίας Bullying που δεχόταν σχεδόν σε καθημερινή βάση απο συμμαθητή της, χωρίς ο Διευθυντής του σχολείου να ασχοληθεί σοβαρά με το θέμα.

Όπως αναφέρεται οι γονείς προσπάθησαν να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα χρησιμοποιώντας όλα τα ανθρωπίνως δυνατά μέσα, όμως η ανταπόκριση από το σχολείο ήταν ανύπαρκτη. Καταγγέλλουν μάλιστα πως το πρόβλημα δεν αντιμετωπίστηκε δραστικά απο το σχολείο εξαιτίας φερόμενων φιλικών σχέσεων με την οικογένεια του παιδιού που ασκούσε το Bullying.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα το κοριτσάκι επί μια σχολική χρονιά ζούσε έναν εφιάλτη χωρίς κανείς, εκτός απο την οικογένειά της, να μπορεί να την βοηθήσει υφιστάμενη συνεχώς προσβολές για τα πεταχτά της αυτιά.

Στα έγγραφα της αλληλογραφίας που δημοσιεύονται στο epirus-tv-news φαίνεται πως η οικογένεια αναγκάστηκε να προστρέξει σε πλαστικό χειρουργό για να διορθώσει τη δυσμορφία της κόρης τους στα αυτιά.

Σχετικά θέματα: Δείτε το βίντεο-ντοκουμέντο με τα βασανιστήρια στον Βαγγέλη Γιακουμάκη

Πηγή: Epirus TV NEWS