Με τηλεκπαίδευση τα σχολεία όπου είναι κλειστά λόγω κακοκαιρίας

 
Με τηλεκπαίδευση τα σχολεία όπου είναι κλειστά λόγω κακοκαιρίας

Ενημερώθηκε: 26/01/22 - 13:00

Με τηλεκπαίδευση τα σχολεία όπου είναι κλειστά λόγω κακοκαιρίας σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου παιδείας: «Αύριο Πέμπτη, 27.1.2022 και Παρασκευή, 28.1.2022, σε όλες τις περιοχές της χώρας στις οποίες αναστέλλεται η λειτουργία των σχολικών μονάδων μετά από αποφάσεις Δήμων ή Περιφερειών, θα πραγματοποιηθεί τηλεκπαίδευση, προκειμένου να υπάρξει επαρκής χρόνος για την αποκατάσταση της εύρυθμης κυκλοφορίας και της λειτουργίας των σχολείων. Στις λοιπές περιοχές τα σχολεία θα λειτουργήσουν κανονικά».

Νωρίτερα ανακοινώθηκε από τον περιφερειάρχη Γ. Πατούλη ότι κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία στην Αττική και αύριο Πέμπτη.

Σε σχετική ανακοίνωση της Περιφέρειας αναφέρεται:

«Με στόχο την πρόληψη ατυχημάτων και την καλύτερη προάσπιση της ασφάλειας των παιδιών, με απόφαση του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη και κατόπιν σχετικών συστάσεων και εισηγήσεων των οικείων Δήμων, κλειστά θα παραμείνουν και αύριο 27 Ιανουαρίου τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Κλειστά θα είναι επίσης τα νηπιαγωγεία και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί».