Νέα δίωξη της Ρούλας Πιπσιρίγκου για απόπειρα ανθρωποκτονίας της Τζωρτζίνας

 
paidia patra

Ενημερώθηκε: 19/07/22 - 11:31

Αντιμέτωπη με μία νέα κατηγορία, για απόπειρα ανθρωποκτονίας, είναι η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία είναι κρατούμενη για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας.

Η νέα κατηγορία αφορά στην προσπάθεια της να θανατώσει το 9χρονο παιδάκι, αρχικά χωρίς αποτέλεσμα, φθάνοντας στο σημείο να το καταστήσει παραπληγικό, πριν τελικά το αποτελειώσει με την κεταμίνη.

Η νέα δίωξη σε βάρος της Ρούλας Πισπιρίγκου ασκήθηκε από τον εισαγγελέα Γιώργο Νούλη, που έχει αναλάβει να αξιολογήσει τη βαριά δικογραφία για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας, ενώ για τα άλλα δύο παιδάκια της οικογένειας, η Πισπιρίγκου έχει κληθεί σε εξηγήσεις ως βασική ύποπτη για τη δολοφονία τους.

Μετά την άσκηση της νέας δίωξης, η κατηγορούμενη θα προσαχθεί ενώπιον της ανακρίτριας Χριστίνας Σαλάπα για να ζητήσει προθεσμία και να οριστεί ημερομηνία για την απολογία της.

Σύμφωνα με τον εισαγγελέα που άσκησε τη νέα δίωξη, η Ρούλα Πισπιρίγκου λίγους μήνες πριν – όπως κατηγορείται – χορηγήσει τη θανατηφόρα δόση κεταμίνης στο παιδί της αφαιρώντας του τη ζωή, είχε προσπαθήσει και πάλι να το δολοφονήσει και μάλιστα μέσα στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας.

Από την αξιολόγηση των μαρτυρικών καταθέσεων γιατρών προκύπτει ότι η μικρή Τζωρτζίνα νοσηλευόταν χωρίς παθολογικά ευρήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο εισαγγελικός λειτουργός αποδίδει την καρδιακή ανακοπή, που η μικρή Τζωρτζίνα υπέστη μέσα στο νοσοκομείο σε εξωτερική επέμβαση, δηλαδή απόπειρα ανθρωποκτονίας από τη μητέρα της, αλλά το θανατηφόρο αποτέλεσμα αποσοβήθηκε λόγω της άμεσης παρέμβασης των γιατρών που στάθηκαν σωτήριες για τη ζωή του παιδιού.

Βέβαια σε επόμενη προσπάθεια της η Ρούλα Πισπιρίγκου πέτυχε τον στόχο και τελικά δολοφόνησε το άτυχο κοριτσάκι.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ