Νέα Σμύρνη: Κατακρεούργησε τη μητέρα του με 38 μαχαιριές-Καθόταν δίπλα της επί τρεις ημέρες!

 
Νέα Σμύρνη: Κατακρεούργησε τη μητέρα του με 38 μαχαιριές-Καθόταν δίπλα της επί τρεις ημέρες!

Ενημερώθηκε: 11/05/18 - 19:29

Απίστευτης ωμότητας έγκλημα έγινε στη Νέα Σμύρνη με ένα 38χρονο να κατακρεουργεί με 38 μαχαιριές την 64χρονη μητέρα του, ενώ κρατούσε το πτώμα της επί τρεις ημέρες δίπλα του. Διαβάστε τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αφού τη σκότωσε το απόγευμα της 7ης Μαϊου, συνέχισε κανονικά τη ζωή του σαν να μη συμβαίνει τίποτε. Μάλιστα λίγη ώρα μετά το άγριο φονικό, βγήκε έξω, μόνος του, για να φάει -όπως ο ίδιος είπε στους αστυνομικούς- «σπέσιαλ πίτσα με μανιτάρια».

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι μάνα και γιος είχαν πολύ συχνούς καβγάδες και ο βασικός λόγος ήταν ότι ο 38χρονος δεν είχε πάρει ποτέ το πτυχίο του από το Πολιτικό της Νομικής. Ο 38χρονος, ο οποίος είναι ένας εύσωμος άντρας με μακριά σκουρόχρωμα μαλλιά, δεν είχε δουλέψει ποτέ στη ζωή του, δεν είχε κάποια σχέση και ήταν άτομο πολύ εσωστρεφές.

Η σοκαριστική ανακάλυψη από τους αστυνομικούς

Οι Αρχές μπήκαν στο σπίτι του στο διαμέρισμα της οδού Ιωνίας 11 και αντίκρισαν το φονιά να κάθεται απέναντι από μία καρέκλα στην οποία είχε τοποθετήσει το άψυχο σώμα της μητέρας του.

«Γιατί το έκανες;» τον ρώτησαν αμέσως οι αστυνομικοί. «Γιατί μου έριχνε φάρμακο στο φαγητό για να ελέγχει το μυαλό μου. Είχε βάλει τη μασονία να υπεισέρχεται στο μυαλό μου για να με ελέγχει. Ελεγε ότι το έκανε για το καλό μου».

Ετσι δικαιολόγησε ο άντρας, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα, την αποτρόπαια πράξη του. Το απόγευμα της 7ης Μαίου, επιτέθηκε στην 64χρονη μητέρα του μέσα στο υπνοδωμάτιο της, τη χτύπησε και μετά τη μαχαίρωσε 38 φορές, στο θώρακα, το λαιμό αλλά και άλλα σημεία του σώματός της. Στη συνέχεια κράτησε για τρεις μέρες το πτώμα της, το οποίο είχε βάλει μάλιστα να κάθεται σε καρέκλα, μέχρι που η δυσοσμία κινητοποίησε τους γείτονες και κάλεσαν την αστυνομία.

Ο άντρας ήταν άνεργος, ενώ δεν είχε ολοκληρώσει ποτέ τις σπουδές του στο Πολιτικό της Νομικής. Η μητέρα του ήταν συνταξιούχος του ΙΓΜΕ και ήταν χωρισμένη με τον πατέρα του.

Συνέχισε απτόητος τη ζωή του αμέσως μετά το στυγερό έγκλημα

Ο 38χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες είπε στους αστυνομικούς: «Επειδή είμαι αθλητικός τύπος, ήξερα το μέγεθος της δύναμής μου και πόση δύναμη έπρεπε να χρησιμοποιήσω».

Η γυναίκα είχε καταλήξει ήδη από το 2-3 χτύπημα με μαχαίρι. Στη συνέχεια, ο 38χρονος πήρε το μαχαίρι με το οποίο έσφαξε τη μητέρα του, το έπλυνε και συνέχισε κανονικά τη ζωή του. Όπως είπε, μαγείρευε και βγήκε έξω για πίτσα.

Μάλιστα, όταν οι αστυνομικοί χτύπησαν την πρώτη φορά το κουδούνι, τους είπε, σύμφωνα με πληροφορίες ότι η μητέρα του απουσίαζε, μέχρι που χρειάστηκε να πάρουν κλειδαρά να μπουν στο διαμέρισμα και να αντικρίσουν το αποτρόπαιο θέαμα.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει εμφανιστεί ο πατέρας του, ενώ έχει ειδοποιηθεί ο αδερφός του, ο οποίος ζει μόνιμα στο εξωτερικό. Ο άντρας κρατείται στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών και σύμφωνα με πληροφορίες μοιάζει να είναι εντελώς χαμένος.