Νέες καταγγελίες για τη δράση του 30χρονου «δράκου» του Αγρινίου

Νέες καταγγελίες για τη δράση του 30χρονου «δράκου» του Αγρινίου
Ενημερώθηκε: 12/03/18 - 15:22

Παρά την εύρεση και τη σύλληψη του 30χρονου «δράκου» του Αγρινίου, Δημήτρη Μαντζαβίνου, οι αποκαλύψεις δεν φαίνονται να έχουν τέλος, αφού ολοένα και περισσότερα στοιχεία έρχονται στο «φως».

Πιο συγκεκριμένα, ο δικηγόρος των τριών οικογενειών που τα παιδιά τους σχετίζονται με τις νοσηρές διαθέσεις του 30χρονου, Νίκος Καζαντζής, αποκάλυψε πως οι καταγγελίες εναντίον του κατηγορούμενου πληθαίνουν από μητέρες ανήλικων αγοριών.

Ωστόσο, ο ίδιος τόνισε πως οι κατηγορίες θα πρέπει πρώτα να απαγγελθούν στις τοπικές Αρχές, ώστε να συσχετιστούν στην υπάρχουσα δικογραφία που έχει σχηματιστεί.

Διαβάστε επίσης: Πάτρα: Μαθητής σταμάτησε το σχολείο, επειδή δεν έχει παπούτσια να βάλει...

Σε βάρος του συλληφθέντα, ασκήθηκε από την Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου, ποινική δίωξη, για τις κακουργηματικού χαρακτήρα αξιόποινες πράξεις : α) της αποπλάνησης παιδιού τετελεσμένης και σε απόπειρα κατά συρροή με παθόντα που συμπλήρωσε τα δώδεκα όχι όμως τα δεκατέσσερα έτη και με παθόντα που συμπλήρωσε τα δεκατέσσερα όχι όμως τα δεκαπέντε έτη και β) της ασέλγειας με ανήλικο έναντι αμοιβής κατά συρροή και κατά συνήθεια με παθόντα που συμπλήρωσε τα δέκα όχι όμως τα δεκαπέντε έτη.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση χρονικής διάρκειας από σήμερα 6-3-2018 μέχρι και 5-9-2018 και ώρα 21.00, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγρινίου, στον τηλεφωνικό αριθμό 26410 – 22520 για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.