Νεκρός στην Άνδρο βρέθηκε ο 30χρονος από τη Νέα Φιλαδέλφεια - Είχε εξαφανιστεί πριν από 17 μήνες

Νεκρός στην Άνδρο βρέθηκε ο 30χρονος από τη Νέα Φιλαδέλφεια - Είχε εξαφανιστεί πριν από 17 μήνες
Ενημερώθηκε: 21/09/20 - 17:56

Τραγική κατάληξη είχε ο εντοπισμός του Λαέρτη, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί πριν από 17 μήνες, από τη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο άτυχος άνδρας, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής "Αλήθειες με τη Ζήνα" του Star, βρέθηκε νεκρός σε βραχώδη περιοχή στην Άνδρο.

Σύμφωνα με την εκπομπή, μία ημέρα έπειτα από την εξαφάνισή του Λαέρτη ένας άνδρας, ο οποίος επέβαινε σε πλοίο που εκτελούσε δρομολόγιο από τη Ραφήνα προς τη Μύκονο έπεσε στη θάλασσα, γεγονός που είχε καταγραφεί από κάμερα ασφαλείας του πλοίου.

Ο άνδρας ήταν αγνώστων στοιχείων και δεν τον αναζήτησε ποτέ κανείς. Όπως προέκυψε από τα ρούχα που φορούσε, αλλά και από μαρτυρίες επιβατών, ο άνδρας αυτός ήταν ο Λαέρτης.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το προηγούμενο βράδυ, ο 30χρονος είχε βγει έξω με έναν φίλο του, ο οποίος του είπε να τον πάει στο σπίτι του, αλλά εκείνος αρνήθηκε. Την επομένη φέρεται πως πήρε το πλοίο για Μύκονο. Δεν είπε σε κανέναν από το στενό του περιβάλλον πως θα ταξίδευε.

Αυτός ήταν άλλωστε και ο λόγος που αρχικά δεν υπήρξε σύνδεση με τον άνδρα που έπεσε στη θάλασσα, αφού κανείς δεν γνώριζε για τα σχέδιά του.

Οι Αρχές, μετά την επιβεβαίωση πως ο νεκρός άνδρας είναι ο Λαέρτης, συνεχίζουν τις έρευνες και επικεντρώνονται στο που πέρασε τη νύχτα, μία ημέρα πριν το θάνατό του, αλλά και στις συνθήκες κάτω από τις οποίες έπεσε στη θάλασσα και επήλθε ο θάνατός του.

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ