Ο Αχιλλεάς Μπέος χτύπησε πλημμυροπαθή

 
Ο Αχιλλεάς Μπέος χτύπησε πλημμυροπαθή

Ενημερώθηκε: 30/09/23 - 12:36

Έχασε εντελώς τον έλεγχο ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, κατά τη διάρκεια έντασης με πλημμυροπαθείς της περιοχής, «Άλλη Μεριά», καθώς
σύμφωνα με το gegonota.news, χειροδίκησε εναντίον πολίτη. 

Πιο συγκεκριμένα οι κάτοικοι της περιοχής συγκεντρώθηκαν σήμερα στην κατεστραμμένη γέφυρα της περιοχής για να εμποδίσουν το μπάζωμά του ρέματος, το οποίο όπως καταγγέλουν, γίνεται χωρίς στοιχειώδη μελέτη.

Στο ρέμα ρίχνονται όλες οι φερτές ύλες από τις καταστροφές των πλημμυρών, όπως μπάζα, δέντρα, και οι κάτοικοι που έχουν καταστραφεί και έχασαν τα σπίτια τους συγκεντρώθηκαν το πρωί για να αποτρέψουν το μπάζωμα.

Την Παρασκευή κλήθηκε  η αστυνομία στο σημείο, ενώ το εργολαβικό συνεργείο που εμφανίστηκε ξανά σήμερα το πρωί, βρήκε τους κατοίκους ξανά εκεί.

Η αστυνομία έφτασε ξανά και λίγο αργότερα στην περιοχή εμφανίστηκε και ο Αχιλλέας Μπέος ο οποίος είχε πολύ έντονους διαλόγους με πλημμυροπαθείς, οι οποίοι έχουν χάσει τα πάντα από τις διαδοχικές κακοκαιρίες που χτύπησαν τη Μαγνησία.

Η ένταση έφτασε στο…κόκκινο με έναν πολίτη να βρίζει τον Αχιλλέα Μπέο.

Τότε ο δήμαρχος Βόλου του επιτέθηκε και άρχισε να τον χτυπάει.  «Τραμπούκε, να μου κοπεί το χέρι που σε ψήφισα» φώναζε ο πολίτης, ενώ μπήκαν στη μέση οι πιο ψύχραιμοι για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το βράδυ της Παρασκευής, ο δήμαρχος της πόλης την ώρα που γινόταν καθαρισμός της οδού Δημητριάδος, έξω από εκλογικό κέντρο του αντιπάλου του Νίκου Παπαπέτρου, άρπαξε το χέρι του καθαριστή και έστρεψε την μάνικα κατά του γνωστού δικηγόρου του Βόλου Γιώργου Ταταριώτη, που χτυπήθηκε από την πίεση του νερού.

Η απάντηση Μπέου

Η απάντηση του Αχιλλέα Μπέου ήρθε μέσω Facebook.

Πιο συσγκεκριμένα ο δήμαρχος Βόλου ισχυρίζεταιότι για την αντίδρασή του φταίει η κούραση.

"Κυκλοφορεί την τελευταία ώρα ένα βίντεο που καταγράφει σκηνές έντασης μεταξύ εμού και αυτών που παρεμπόδισαν τις εργασίες στην Άλλη Μεριά. Αυτά προφανώς συμβαίνουν όταν έχεις να κοιμηθείς κοντά ένα μήνα, όταν δουλεύεις ακατάπαυστα για να δώσεις λύσεις για τους συμπολίτες σου και αντιμετωπίζεις στημένες καταστάσεις (ενδεχομένως και αντιδράσεις από αγανακτισμένους πολίτες).
Μπορώ να δεχθώ τις αντιδράσεις, αλλά όχι βέβαια τις προσωπικές ύβρεις του τύπου (άντε και γα…ου) και πολύ περισσότερο τις ύβρεις για τη μάνα μου. Σε τέτοιες συνθήκες αντιδρώ ως άνθρωπος, ακόμα και ακραία ενδεχομένως. Δυστυχώς η λογική και η κατανόηση για το τι αντιμετωπίζουμε δεν είναι αυτονόητα για όλους
", έγραψε ο Αχιλλέας Μπέος.

Μάλιστα στη συνέχεια ο Αχιλλέας Μπέος κάλεσε στο γραφείο του τον πολίτη που νωρίτερα είχε χτυπήσει. Κατά τη διάρκεια της κουβέντας συνεργάτης του Αχιλλέα Μπέου κάλεσε τον πλημμυροπαθή πολίτη, που προηγουμένως είχε δεχθεί την επίθεση, να ζητήσει συγγνώμη από τον Δήμαρχο, επειδή τον έβρισε, κάτι και που αυτός έκανε με τον Δήμαρχο Βόλου να του απαντά «δεν είμαι παπάς να συγχωρώ και γι αυτό δεν χρειάζεται συγγνώμη». 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ