Ο «χαρτοπόλεμος» των «ψεύτικων εγγράφων» σε στρατόπεδα απειλή για την ομοψυχία! Τι συμβαίνει

Ο «χαρτοπόλεμος» των «ψεύτικων εγγράφων» σε στρατόπεδα απειλή για την ομοψυχία! Τι συμβαίνει
Ενημερώθηκε: 27/10/18 - 08:59

Αυτά που συμβαίνουν τους τελευταίους μήνες στο ΓΕΣ και στον Στρατό Ξηράς είναι πρωτόγνωρα και προκαλούν προβληματισμό και ανησυχία.

Περίεργες “διαρροές” και γεγονότα που ουδείς μπορούσε να διανοηθεί συμβαίνουν στο χώρο του Στρατού Ξηράς και οι υποθέσεις που γίνονται δεν είναι καθόλου ευχάριστες…

Ας αφήσουμε στην άκρη όμως τις εκτιμήσεις και τις υποθέσεις και ας εξετάσουμε το τελευταίο σοβαρό γεγονός που έχει προκαλέσει μεγάλο θόρυβο.

Προχθές σε μονάδες του Στρατού κυκλοφόρησε ένα έγγραφο ,χωρίς καμία υπογραφή.

Όσοι το διακίνησαν έλεγαν αυτό που από στόμα σε στόμα είχε διαδοθεί. Έλεγαν ότι πρόκειται για τις κατευθυντήριες οδηγίες Στρατηγού προς τους επιτελείς του. Ανάμεσα σ΄ αυτές υπήρχε μια παράγραφος στην οποία ο Στρατηγός δήθεν έγραφε πως “δεν πρέπει να επιτρέψουμε την ΕΠΟΠοίηση των αξιωματικών”! Λογικό ήταν οι ΕΠΟΠ που έγιναν γνώστες του κειμένου σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ,να εξοργιστούν.

Στην εποχή μας η διάδοση ειδήσεων και “ειδήσεων” γίνεται αστραπιαία. Στην περίπτωση του συγκεκριμένου εγγράφου υπήρξαν από την αρχή υποψίες ότι κάτι δεν πήγαινε καλά.

Χθες ο συκοφαντημένος Στρατηγός με πραγματικό έγγραφο αφού ενημερώνει το προσωπικό ότι το προχθεσινό χαρτί που κυκλοφόρησε είναι ψεύτικο και μεταξύ άλλων αναφέρει ότι τέτοιου είδους ενέργειες αποτελούν “μεγάλη απειλή στην προσπάθεια ομοψυχίας όλου του προσωπικού για τη διεκπεραίωση της αποστολής μας, σε ειρήνη και πόλεμο…

Το ερώτημα είναι θα γίνει κάποια σοβαρή έρευνα ή θα περάσει κι αυτό έτσι από το ΓΕΣ…

Πηγή: Militaire