Οι αποκαλυπτικοί διάλογοι του κυκλώματος κοκαΐνης με τον youtuber ρασοφόρο

 
εκκλησια

Πηγή Φωτογραφίας: ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI

Ενημερώθηκε: 10/11/25 - 15:18

Διαλόγους - «φωτιά» μεταξύ των μελών του κυκλώματος, που δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση σημαντικών ποσοτήτων ναρκωτικών - κοκαΐνης και ακατέργαστης κάνναβης - με κεντρικό πρόσωπο τον youtuber παλαιοημερολογίτη, ήρθαν στο φως της δημοσιότητας.

Το κύκλωμα που έκανε «χρυσές δουλειές», αποκομίζοντας παράνομα κέρδη ύψους τουλάχιστον 105.000 ευρώ, όπως καταγράφεται στις παρακάτω συνομιλίες, χρησιμοποιούσε συνθηματικά για τα ναρκωτικά, όπως «μακαρόνια» και «γλάστρα».

Σε έρευνες που πραγματοποιηθήκαν, μεταξύ άλλων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κοκαΐνη βάρους 2.238 γραμμαρίων, ακατέργαστη κάνναβη βάρους 9.092,6 γραμμαρίων καθώς και το χρηματικό ποσό των 4.380 ευρώ και 24.500 Λεκ Αλβανίας.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, το κύκλωμα αποτελούνταν από δύο βραχίονες, έχοντας ιεραρχική δομή και διακριτούς μεταξύ τους ρόλους.

Για να πετύχουν τον σκοπό τους, είχαν δημιουργήσει κατάλληλες υποδομές για τα διάφορα στάδια παραγωγής και αποθήκευσης των ναρκωτικών ουσιών, ενώ είχαν επιλέξει και κατάλληλο σημείο εγκατάστασης φυτείας δενδρυλλίων κάνναβης σε περιοχή της Φθιώτιδας.

Πρώτος διάλογος

-Έλαα.

-Έλαα.

-Έλα δεν μπορώ να συνδεθώ. Δεν έχω καθόλου μονάδες….

-Έλα;

-Δεν έχω καθόλου μονάδες για να συνδεθώ σε ίντερνετ.

-Ωραία πες μου.

-Ωραία πες μου κάτι.

-Πρέπει μάλλον να ακυρώνετε να φύγω και έχω τρελαθεί τώρα πες μου.

-Σε ακυρώνω να φύγεις;

-Όχι εσύ ρε συ. Πες μου πες μου γ@@@@@ το τώρα κάτι…πες μου. Όχι εσύ.

-Ωραία πες μου…πες μου κάτι. Έχεις ένα πακέτο μακαρόνια που χρειάζομαι;

-Λεφτά έχω;

-Ναι για αυτό σου λέω.

-Α... τίποτα παραπάνω; Αλήθεια τώρα;

-Τι εννοείς; Όχι αγάπη μου. Άκου, άμα έχεις… άμα έχεις να με καλύψεις επειδή είμαστε τρελαμένοι. Μόλις μπήκαμε, σκέψου τραβολογάγαμε τη Β..., θέλουμε ένα πακέτο μακαρόνια και θα σου δώσω εγώ τριακόσια ευρώ.

-Εεε…

-Τακτοποίησέ μας σε παρακαλώ.

-Α...

-Πες.

-Εεε το ένα δηλαδή πληρώνεις στην ουσία…

-Ναι ρε αγάπη.

-…Και είναι τριακόσια έτσι;

-Βρε ναι εντάξει και έχει ο θεός. Και αύριο. Ωχ θεέ μου.

-Άμα έχεις παραπάνω λεφτά…

-Δεν έχω.

-... Θα έχει να φύγω.

-Δεν έχω γιατί μου πήγαν…

-Αλλά χωρίς λεφτά δεν μπορώ Α... Δηλαδή πράγμα…

-Όχι.

-Α...

-Άκουσέ με.

-Ναι.

-Δεν έχω παραπάνω λεφτά και εκτός αυτού αύριο το πρωί έχουμε λειτουργία…

-Α... πεντακόσια από κει πέρα.

-… Δεν μπορώ και ούτε θέλω.

-Ρε γ@@@ ρε.

-Τι;

-Ρε Α... μου είπατε για εφτακόσια θα πηγαίνατε και θα καλυβόμουνα και εγώ για αυτό το πράγμα. Τι έχω βάφτιση έχω εγώ γ@@@@@ τα.

-Ναι.

-Μ’ ακούς;

-Ναι.

-Ωραία, ένα και εντάξει οκ.

-Ναι.

-Σε παίρνω να βγεις.

-Ναι ναι ναι εντάξει έλα έλα, έλα καρδούλα μου.

-Ναι, έλα μπάι.

-Εσύ δεν θα μπεις; Θα φύγεις εεε κατευθείαν;

-Ούτε καν.

-Ντάξει ντάξει ντάξει ντάξει, άντε…

-Πρέπει να φύγω μπαμ. Έλα.

-Τακτοποίησε με σ’ αγαπώ σ’ αγαπώ γεια.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ