Οι Έλληνες Anonymous ξεκινούν πόλεμο κατά των παιδόφιλων

Οι Έλληνες Anonymous ξεκινούν πόλεμο κατά των παιδόφιλων
Ενημερώθηκε: 14/11/17 - 11:01

Οι παιδόφιλοι είναι από τις μεγαλύτερες «πληγές» του σύγχρονου κόσμου, καθώς οι παγίδες που στήνουν βρίσκουν θύματα μικρά και αθώα παιδιά. Στον ατελείωτο κόσμο του διαδικτύου, οι σκοτεινές διαδρομές που κινδυνεύουν τα παιδιά μας σήμερα, είναι πολλαπλάσιες με τις Αρχές να μην προλαβαίνουν πάντα τους δράστες. Τώρα ήρθε η σειρά των Ελλήνων Anonymous να βάλουν τέλος στις άρρωστες ορέξεις των παιδεραστών.

Οι Έλληνες Anonymous #OpPedo ξεκινούν συντονισμένη επίθεση κατά των παιδόφιλων και των ιστοσελίδων που διακινούν παιδική πορνογραφία. Όπως οι ίδιοι αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους έχουν ξεκινήσει εκστρατεία κατά των παιδόφιλων στο ίντερνετ και έχουν καταφέρει μέχρι στιγμής να κατεβάσουν για πάντα 3 ιστοσελίδες.

Αυτό ισχυρίζονται και μέσα από ανάρτησή τους στη σελίδα τους στο Facebook. Αλλά, έχουν ακόμη πολλή δουλειά να κάνουν, η οποία απαιτεί ώρες έρευνας. Οι Έλληνες Ανώνυμοι μάλιστα ζητούν την βοήθεια όλων σε αυτόν τον αγώνα του, που θα διαρκέσει μέχρις τις 23 Νοεμβρίου. Την επιχείρηση κατά των διαδικτυακών παιδόφιλων, την είχαν προαγγείλει πριν λίγες ημέρες: