Πανελλαδικές 2020: Πότε θα ανακοινωθούν οι βαθμολογίες

Πανελλαδικές 2020: Πότε θα ανακοινωθούν οι βαθμολογίες
Ενημερώθηκε: 05/07/20 - 13:10

Πανελλαδικές 2020: Μέχρι τις 10 Ιουλίου αναμένεται να ανακοινωθούν οι επιδόσεις των υποψηφίων που συμμετείχαν στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις.

Υπενθυμίζεται ότι οι υποψήφιοι θα πρέπει να υποβάλουν ηλεκτρονικά το μηχανογραφικό δελτίο έως τις 17 Ιουλίου ενώ το επόμενο βήμα θα είναι η ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής η οποία αναμένεται – όπως κάθε χρόνο – κοντά στο τρίτο δεκαήμερο του Αυγούστου.

Όπως αναφέρουν τα Φοιτητικά Νέα, οι βαθμολογικές επιδόσεις θα γνωστοποιηθούν στις 10 Ιουλίου και οι υποψήφιοι θα βλέπουν τις επιδόσεις τους σε όλα τα μαθήματα μέσω του προσωπικού τους κωδικού.

Αναφορικά με τις βάσεις εισαγωγής, ακόμη είναι πρόωρη κάθε εκτίμηση καθώς θα πρέπει να δοθούν στη δημοσιότητα τα στατιστικά στοιχεία των επιδόσεων προκειμένου να υπάρξει σύγκριση μεταξύ του 2019 και του 2020.

Βέβαια, η φετινή χρονιά είναι ξεχωριστή καθώς μπορεί να μην υπάρχει διαφοροποίηση στον αριθμό των εισακτέων που ανακοινώθηκε, ωστόσο μία σειρά αλλαγών – όπως η κατάργηση των συντελεστών βαρύτητας – δημιουργεί νέα δεδομένα για τους υποψηφίους.