Πάσχα: Κορυφώνεται η έξοδος των εκδρομέων-Βελτιωμένη η κατάσταση στους δρόμους

 
(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ / EUROKINISSI)

Πηγή Φωτογραφίας: (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ / EUROKINISSI)

Ενημερώθηκε: 14/04/23 - 17:41

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η έξοδος των εκδρομέων του Πάσχα από την Αττική, με την κίνηση να είναι αυξημένη στην Αθηνών-Κορίνθου.

Σύμφωνα με την τροχαία, η κατάσταση είναι βελτιωμένη σε σχέση με νωρίτερα, αλλά ακόμα υπάρχουν καθυστερήσεις στο ύψος της Νέας Περάμου, της Κινέτας και των Μεγάρων. Παράλληλα, παρατηρείται ανάσχεση περίπου 50 μέτρων στα διόδια Ελευσίνας.

Αντιθέτως, ομαλά διεξάγεται η κίνηση στην Αθηνών-Λαμίας, όπως και στην Αττική Οδό, στο κομμάτι από τον κόμβο του Ασπροπύργου έως την έξοδο της Ελευσίνας, όπου υπήρχαν καθυστερήσεις.

Τέλος, από τις 16:00 το απόγευμα αίρεται η απαγόρευση κυκλοφορίας στο ρεύμα εξόδου των εθνικών οδών όλων των φορτηγών αυτοκινήτων μέγιστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων.

Αύξηση των οχημάτων που έφυγαν από το λεκανοπέδιο

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Τροχαίας παρατηρείται αύξηση των οχημάτων που έφυγαν από το λεκανοπέδιο φέτος σε σχέση με την ίδια περίοδο το 2022, που ήταν και η πρώτη χρονιά που γιορτάστηκε το Πάσχα χωρίς περιορισμούς μετά την πανδημία.

Ειδικότερα, φέτος από το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας μέχρι και σήμερα στις 6.00 το πρωί 311.220 οχήματα έχουν περάσει από τα διόδια προς Κόρινθο και προς Λαμία, ενώ την αντίστοιχη περίοδο πέρσι είχαν διέλθει 291.141 οχήματα.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ