Πέραμα: Ποινική δίωξη στη μητέρα της 6χρονης για συνέργεια στον βιασμό από τον Ιρακινό

 
PLUNTIRIO AUTOKINITON

Ενημερώθηκε: 31/03/23 - 14:37

Ποινική δίωξη για συνέργεια σε ασέλγεια ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας του, φέρεται να άσκησε ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Πειραιά στη μητέρα του 6χρονου κοριτσιού που έπεσε θύμα βιασμού από 43χρονο Ιρακινό στο Πέραμα.

Το περιστατικό έγινε γνωστό όταν η 28χρονη μητέρα της 6χρονης που γνώριζε τον φερόμενο ως δράστη της σεξουαλικης κακοποίησης, κατήγγειλε το γεγονός που της εκμυστηρεύτηκε το παιδί της στην αστυνομία. Ο 43χρονος εργαζόταν σε πλυντήριο αυτοκινήτων και παρέσυρε σε αποθήκη το ανήλικο παιδί.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 43χρονος έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη του παιδιού το παρέσυρε στην αποθήκη εργαζόταν και προχώρησε σε ασελγείς πράξεις. Όπως προέκυψε από την προανακριτική έρευνα, σε προγενέστερο χρόνο είχε πράξει το ίδιο με θύμα πάλι το εξάχρονο κορίτσι.

Αρχικά, η ανήλικη είχε αναφέρει στη μητέρα της πως ο 43χρονος την χάιδευε στα γεννητικά της όργανα πάνω από τα ρούχα αλλά στη συνέχεια αποκάλυψε πως κάποια στιγμή ο «Άγγελος» προχώρησε και εσωτερικά.

«Φως» στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει και το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του πλυντηρίου καθώς, όπως υποστηρίζει ο ιδιοκτήτης, σε αυτό η μάνα φαίνεται να βρίσκεται συνεχώς μαζί με το παιδί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε ένα από τα πλάνα διακρίνεται ο 43χρονος να φιλάει το παιδί στο πρόσωπο παρουσία της μητέρας του, στη συνέχεια να φιλάει και την 28χρονη, να χαιρετιούνται και να φεύγουν από το πλυντήριο.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ