Περιπλέκεται η υπόθεση με αυτούς που κατέβασαν την Ελληνική σημαία στην Κρήτη

Περιπλέκεται η υπόθεση με αυτούς που κατέβασαν την Ελληνική σημαία στην Κρήτης
Ενημερώθηκε: 06/11/18 - 21:42

Οργή έχει προκαλέσει η κίνηση αγνώστων να κατεβάσουν την Ελληνική σημαία από ιστό στο χωριό Δαφνές του Ηρακλείου Κρήτης. Για το θέμα κάνει προανάκριση το Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Μύρωνα.

Καταθέσεις κατοίκων της περιοχής, σύμφωνα με την ιστοσελίδα cretapost, αναφέρουν, ότι τα άγνωστα άτομα, που φαίνεται στο βίντεο να κατεβάζουν την σημαία, είναι αλβανικής καταγωγής

Πρόκειται για ένα περιστατικό που έχει προκαλέσει οργή στους κατοίκους της περιοχής και οι οποίοι έχουν ήδη καταθέσει στην αστυνομία.

Ωστόσο η έρευνα της αστυνομίας έδειξε ότι το αυτοκίνητο είχε ενοικιαστεί από Γάλλους φοιτητές οι οποίοι αναχώρησαν χθες το βράδυ από το αεροδρόμιο Ηρακλείου.

Η αστυνομία  συνεχίζει την προανάκριση προκειμένου να εξακριβωθεί εάν την ώρα που το αυτοκίνητο ήταν στην περιοχή ήταν με τους Γάλλους φοιτητές ή όχι.

Στο βίντεο φαίνεται δύο άνδρες να κατεβαίνουν από μια άσπρη κλούβα, να ανεβαίνουν πάνω στον ιστό, να κατεβάζουν την Ελληνική σημαία και στην συνέχεια επιβιβάζονται στο όχημα και φεύγουν προς άγνωστη κατεύθυνση.

ΠΗΓΗ: cretapost.gr