Πέθανε η ηθοποιός Άννυ Πασπάτη

Πέθανε η ηθοποιός Άννυ Πασπάτη
Ενημερώθηκε: 19/06/20 - 21:12

Έφυγε χθες από τη ζωή και κηδεύτηκε σήμερα στο Κοιμητήριο Ζωγράφου η Άννυ Πασπάτη, μια από τις πλέον αξιόλογες ηθοποιούς μας. 

Γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Γ. Θεοδοσιάδη από όπου αποφοίτησε το 1966. Πρωτοεμφανίστηκε στον κινηματογράφο το 1963 στην ταινία «Αγάπησα και πόνεσα» ενώ συνέχισε με κινηματογραφικές συμμετοχές στις ταινίες «Ένα αστείο κορίτσι», «Εν ονόματι του νόμου» κ.α.

Ανέπτυξε σημαντική δραστηριότητα στο θέατρο όπου συνεργάστηκε τόσο με το Εθνικό, όπου έλαβε μέρος από το 1965 έως το 1994 σε 78 παραστάσεις, μεταξύ των οποίων και οι τραγωδίες «Τρωάδες», «Εκάβη», «Ηλέκτρα», «Επτά επί Θήβας» αλλά και τα θεατρικά έργα «Ο κατά φαντασίαν ασθενής», «Δωδέκατη Νύχτα»,κ.α.

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

 

Παράλληλα όμως έκανε σημαντικές συνεργασίες και με ελεύθερους θιάσους.

Αξιόλογη είναι και η πορεία της στην τηλεόραση, όπου συμμετείχε σε πολλές δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές όπως ο δημοφιλής «Μεθοριακός Σταθμός». 

Ο ηθοποιός Σπύρος Μπιμπίλας επιβεβαίωσε τη δυσάρεστη είδηση, με ανάρτησή του στο facebook όπου σημείωσε ότι η ηθοποιός πέθανε χθες και σήμερα έγινε η κηδεία της από το κοιμητήριο Ζωγράφου.

Πέθανε η ηθοποιός Άννυ Πασπάτη