Πολλά προβλήματα στους δρόμους της Αθήνας λόγω βροχής και Συμφωνίας των Πρεσπών - Live η κίνηση

Πολλά προβλήματα στους δρόμους της Αθήνας λόγω βροχής και Συμφωνίας των Πρεσπών - Live η κίνηση
Ενημερώθηκε: 25/01/19 - 09:37

Μποτιλιάρισμα: κυκλοφοριακή συμφόρηση στους δρόμους της Αθήνας έφερε η βροχή, ως συνήθως. Τα προβλήματα αναμένεται να ενταθούν λόγω των συγκεντρώσεων διαμαρτυρίας για τη Συμφωνία των Πρεσπών

 ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ 

Πολύ αυξημένη είναι αυτή την ώρα η κίνηση στην άνοδο του Κηφισού από τον Βοτανικό ως και τη Νέα Ιωνία, ενώ στην κάθοδο υπάρχει σοβαρό πρόβλημα σχεδόν σε όλο το μήκος από την Κηφισιά ως και τη γέφυρα της Κολοκυνθούς.

Αδιάβατη είναι και η κάθοδος της Κηφισίας από το ΚΑΤ ως και το Χαλάνδρι στην κάθοδο, ενώ πρόβλημα υπάρχει και στο τμήμα από Αμπελόκηπους ως Αλεξάνδρας.

Πολύ αυξημένη είναι η κίνηση στην κάθοδο της Μεσογείων ήδη από το ύψος της Αγίας Παρασκευής ως την Κατεχάκη, ενώ στην Κατεχάκη έχουν πρόβλημα και τα δύο ρεύματα σχεδόν σε όλο το μήκος της.

Πολύ έντονο πρόβλημα υπάρχει τόσο στη Συγγρού από τον Άγιο Σώστη και πάνω, ενώ ίδια είναι η εικόνα και στη Βουλιαγμένης από την Ομήρου ως το Πρώτο Νεκροταφείο.

Στην παραλιακή αφόρητη είναι η κατάσταση από την Αλίμου ως την Τρίτωνος στο ρεύμα προς Πειραιά, ενώ πολύ έντονο πρόβλημα έχει και η Αμφιθέας στην άνοδο.

Σύμφωνα με την Τροχαία λίγο μετά τις 8 το πρωί η κίνηση στους δρόμους της Αθήνας έχει ως ακολούθως