Πολυτεχνειούπολη: Εξαρθρώθηκε σκληρή συμμορία ανήλικων-Διακινούσαν ναρκωτικά κι έκαναν διαρρήξεις

 
Πολυτεχνειούπολη: Εξαρθρώθηκε σκληρή συμμορία ανήλικων-Διακινούσαν ναρκωτικά κι έκαναν διαρρήξεις

Ενημερώθηκε: 27/05/23 - 23:29

Μόλις οχτώ μήνες μετά την εξάρθρωση συμμορίας σκληρών κακοποιών με καταγωγή από την Αλβανία που είχαν μετατρέψει σε αρχηγείο τους το κτίριο των φοιτητικών εστιών στην Πολυτεχνειούπολη, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αθηνών πέρασαν χειροπέδες σε πέντε ανήλικα αγόρια που από τον Μάρτιο διακινούσαν ναρκωτικά και έκαναν διαρρήξεις με ορμητήριο το Πανεπιστημιακό Ίδρυμα.

Τα πέντε αγόρια 15,16 και 17 ετών είχαν εισβάλει σε δωμάτια των φοιτητικών εστιών στην Πολυτεχνειούπολη τα οποία τα είχαν μετατρέψει σε ορμητήρια τους. Αποκαλυπτικές είναι οι φωτογραφίες που εντοπίστηκαν στα κινητά τους τηλέφωνα όπου τους δείχνουν με ναρκωτικά και όπλα στα χέρια, ενώ από τις συνομιλίες που έκαναν σε διαδικτυακές εφαρμογές ανέφεραν στους υποψήφιους χρήστες ότι τα 20 γραμμάρια κάνναβης αξίζουν 160 ευρώ ενώ τα 100 γραμμάρια 700 ευρώ. Επίσης, διαφήμιζαν ότι είχαν στην κατοχή τους καθαρή κοκαΐνη από την Κολομβία.

«Αν βρεις κάποιον να θέλει extasy ή κανένα lsd χάπι πες μου. Γιατί έχω κάτι ωραία χάπια που είναι για πούλημα και μαζί να πάρεις κι εσύ κανένα ευρώ» αναφέρει σε μήνυμά του ένας από τους συλληφθέντες.

Οι ανήλικοι με σφυριά στα χέρια εισέβαλαν στις φοιτητικές εστίες και κατάφεραν να έχουν υπό τον έλεγχο τους τρία δωμάτια στον 6ο όροφο και ένα στον 10ο.Μάλιστα, φρόντιζαν να σημαδεύουν το χώρο γράφοντας τα ψευδώνυμα τους στους τοίχους. Σύμφωνα με τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Αθηνών χρησιμοποιούσαν τα ψευδώνυμα Μπόλι, Έλντο, Χας και Λέλο στις επικοινωνίες τους.

Οι ανήλικοι πήραν προθεσμία για να απολογηθούν το πρωί της Δευτέρας, ενώ όπως διαπιστώθηκε για τις μετακινήσεις τους χρησιμοποιούσαν ένα κλεμμένο μηχανάκι

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ