Πτώση ελικοπτέρου Πόρος: Nτοκουμέντο πριν την «βουτιά» στη θαλάσσα (video)

ptwsh
Ενημερώθηκε: 20/08/19 - 17:40

Πτώση ελικοπτέρου Πόρος: Το site αργολικές ειδήσεις δημοσίευσε πριν από λίγα λεπτά ένα βίντεο ντοκουμέντο το οποίο δείχνει το ελικόπτερο που κατάπεσε ανάμεσα σε Γαλατά και Πόρο λίγο πριν την μοιραία βουτιά. Φωτογραφίες ντοκουμέντο κάνουν επίσης το γύρο του διαδικτού εδώ και λίγη ώρα. 

Φωτογραφίες -ντοκουμέντο, που δείχνει το ελικόπτερο λίγες στιγμές πριν την πτώση του στη θάλασσα ανάμεσα σε Πόρο και Γαλατά, δημοσιεύει και το protothema.gr. Σε αυτήν φαίνεται ότι βγαίνουν καπνοί απο τον κινητήρα του ελικοπτέρου, το οποίο δευτερόλεπτα αργότερα άρχισε να περιστρέφεται ανεξέλεγκτα.

elikoptero

e

e

e

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με μαρτυρία, το ελικόπτερο έκανε τουλάχιστον δύο προσπάθειες για να  απογειωθεί και αφού τα κατάφερε, ακούστηκε μια έκρηξη, μετά την οποία άρχισαν να βγαίνουν καπνοί. Κατά τον ίδιο αυτόπτη μάρτυρα, στην συνέχεια ο χειριστής του ελικοπτέρου φάνηκε να προσπαθεί να επιστρέψει στο ελικοδρόμιο και ήταν τότε που χτύπησε στα καλώδια της ΔΕΗ με αποτέλεσμα να ακολουθήσει η πτώση του ελικοπτέρου στη θάλασσα.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο όπως αλιεύτηκε από το τοπικό site αργολικές ειδήσεις: 

 

Πηγές; Πρώτο θέμα , Αργολικές ειδήσεις