Ρούλα Πισπιρίγκου: Η περίεργη κλήση της στο ΕΚΑΒ μια μέρα πριν πεθάνει η Ίριδα – Πώς την εξηγεί

 
Ρούλα Πισπιρίγκου: Η περίεργη κλήση της στο ΕΚΑΒ μια μέρα πριν πεθάνει η Ίριδα – Πώς την εξηγεί

Ενημερώθηκε: 06/05/22 - 14:40

Και ενώ δεν υπάρχει κάτι νεότερο από τις έρευνες των αρχών για το θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα, έρχονται στο φως της δημοσιότητας νέες πληροφορίες που αφορούν τον θάνατο της Ίριδας αλλά και τις αναζητήσεις, καθώς και τις κλήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου πριν και μετά τον θάνατο της κόρης της.

Η περίεργη κλήση στο ΕΚΑΒ όπως αποκαλύπτει ο δημοσιογράφος, Πέτρος Κουσουλός, έγινε από τη Ρούλα Πισπιρίγκου μια μόλις μέρα πριν τον θάνατο της Ίριδας, στις 20/3/2021, η οποία πέθανε στο σπίτι του ζευγαριού.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου καλεί το 166, ωστόσο η κλήση διαρκεί μόλις 11 δευτερόλεπτα και η 33χρονη το κλείνει χωρίς να μιλήσει σε κανέναν.

Ακόμα, στις 20/3/2021 κάνει αναζήτηση στο διαδίκτυο για «πρώιμο τεστ εγκυμοσύνης».

Μετά τον θάνατο της Ίριδας, στις 15/4/2021 μπαίνει σε ιστοσελίδα με θέμα «εγκυμοσύνη 1ο τρίμηνο» και στις 23/4/2021 αναζητεί το χάπι της άμβλωσης, ενώ την ίδια μέρα αναζητεί το θέμα «η εμπειρία μου από τα χάπια άμβλωσης μετά από παλίνδρομη κύηση».

Λίγα λεπτά μετά τις αποκαλύψεις, η πλευρά της Ρούλας Πισπιρίγκου έσπευσε να δώσει τις δικές της απαντήσεις.

Συγκεκριμένα, όπως υποστηρίζει η πλευρά της 33χρονης μητέρας το βράδυ της 19ης Μαρτίου του 2021 – δυο μέρες πριν τον θάνατο της Ίριδας – η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε πολύ μεγάλο τσακωμό με τον εν διαστάσει – πλέον – σύζυγό της, Μάνο Δασκαλάκη. Το Σάββατο το πρωί, μια μέρα πριν τον θάνατο της Ίριδας, σύμφωνα με τα λεγόμενά της, είχε ζητήσει από την αδερφή της και τη μητέρα της να πάει στο σπίτι της να την βοηθήσει να μαζέψουν τα πράγματα του εν διαστάσει συζύγου της. Ωστόσο, όπως υποστηρίζει, το μεσημέρι η μητέρα της έπαθε ένα λιποθυμικό επεισόδιο και αυτός είναι ο λόγος που η Ρούλα πήρε το 166 για να δει ποιο νοσοκομείο εφημερεύει.