Σαντορίνη: Κατολισθήσεις στο λιμάνι και διακοπές ρεύματος λόγω κακοκαιρίας

 
<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="el" dir="ltr">Αυτή την ώρα Άγιος Γεώργιος Περίβολος Σαντορίνη 🌧️🌧️ <a href="https://t.co/ZdonEwd6JL">pic.twitter.com/ZdonEwd6JL</a></p>&mdash; Manos (@man_spyr) <a href="https://twitter.com/man_spyr/status/1562307462132371456?ref_src=twsrc%5Etfw">August 24, 2022</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI

Ενημερώθηκε: 24/08/22 - 09:57

Στο επίκεντρο της κακοκαιρίας βρίσκονται πολλά νησιά του Αιγαίου με τα περισσότερα προβλήματα να εντοπίζονται στη Σαντορίνη, όπου σημειώνονται κατολισθήσεις στο λιμάνι και διακοπές ρεύματος.

«Σημειώνονται κατολισθήσεις στο λιμάνι. Τα φαινόμενα είναι έντονα στο νησί», δήλωσε στο «Πρώτο Πρόγραμμα» ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Γιάννης Αρτοποιός, αναφερόμενος στα προβλήματα στη Σαντορίνη. «Έχουμε κινητοποιήσει 5 οχήματα καθώς έγιναν κατολισθήσεις, χωρίς προβλήματα στη ναυσιπλοΐα, αλλά χρειάζεται εγρήγορση γιατί είναι τουριστική περιοχή και πρέπει οι επιχειρηματίες των καταλυμάτων να ενημερώσουν τους τουρίστες για τα έντονα φαινόμενα στο νησί» τόνισε ο κ. Αρτοποιός.

Στο νησί, όπως είπε ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής, γίνονται και διακοπές ρεύματος, τονίζοντας ότι «χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Ήδη έχουν κινητοποιηθεί δυνάμεις στο νησί για να επιχειρήσουν όπου χρειάζεται».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ