Σε αγώνα μπάσκετ ο Ιερώνυμος (ΦΩΤΟ)

 
Σε αγώνα μπάσκετ ο Ιερώνυμος

Ενημερώθηκε: 25/10/16 - 22:16

Σε ερασιτεχνικό αγώνα καλαθοσφαίρισης βρέθηκε, χθες το βράδυ, χωρίς να είναι προδιαγεγραμμένο, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος, προκειμένου να παρακολουθήσει τον αγώνα ανάμεσα στην ομάδα της Αρχιεπισκοπής Αθηνών και την αντίστοιχη ομάδα της εταιρείας CocaCola - 3Ε, στο πλαίσιο του εργασιακού πρωταθλήματος καλαθοσφαίρισης Αθηνών, ΕΚΑ «Νίκος Γκάλης».

Στο κλειστό γήπεδο καλαθοσφαίρισης στην περιοχή του Παπάγου, ο προκαθήμενος της Εκκλησίας της Ελλάδος παρακολούθησε από την εξέδρα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τον αγώνα, ενώ στο ημίχρονο σύσσωμες και οι δύο ομάδες δεν έχασαν την ευκαιρία να ανέβουν στην εξέδρα για να ζητήσουν οι παίκτες την ευχή του, να ανταλλάξουν μερικές κουβέντες και να φωτογραφηθούν όλοι μαζί.

Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος

Από την πλευρά του, ο τους συνεχάρη όλους και εξέφρασε την ευαρέσκειά του για τον ζήλο τους στην εκτέλεση των καθηκόντων τους και την αγάπη τους προς τον αθλητισμό και την ευγενή άμιλλα.

Τα μέλη της ομάδας καλαθοσφαίρισης εργάζονται και ανήκουν στο ανθρώπινο δυναμικό που απασχολεί η Αρχιεπισκοπή Αθηνών και στον ελεύθερο χρόνο τους αγωνίζονται στο πρωτάθλημα με τη φανέλα της.