Σε κατάσταση σοκ αυτόπτες μάρτυρες περιγράφουν τις τελευταίες δραματικές στιγμές του Ηλία Νικολακόπουλου

 
Σε κατάσταση σοκ αυτόπτες μάρτυρες περιγράφουν τις τελευταίες δραματικές στιγμές του Ηλία Νικολακόπουλου

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Ενημερώθηκε: 30/06/22 - 20:45

Θλίψη προκαλεί ο θάνατος του Ηλία Νικολακόπουλου, σε όσους τον γνώριζαν και εργάστηκαν μαζί του. Ο γνωστός αναλυτής εκλογικών τάσεων και δημοσκοπήσεων, πέθανε σε ηλικία 75 ετών, ενώ κολυμπούσε σε παραλία της Σύρου.

Σε κατάσταση σοκ αυτόπτες μάρτυρες περιγράφουν τις τελευταίες δραματικές στιγμές της ζωής του.

Φίλοι του Ηλία Νικολακόπουλου συνειδητοποίησαν ότι ο 75χρονος που βρισκόταν στη θάλασσα, είχε σταματήσει να κινείται. Κάλεσαν σε βοήθεια και ένα σκάφος έσπευσε προς το μέρος του, ωστόσο ο πολιτικός αναλυτής είχε ήδη φύγει από τη ζωή.

Ακούσαμε την σύζυγό του να φωνάζει και τρέξαμε να βοηθήσουμε, λέει στο newsit.gr ο Κώστας, ο ένας εκ των τριών ατόμων που βούτηξαν στη θάλασσα προκειμένου να βγάλουν έξω από το νερό τον Ηλία Νικολακόπουλο.

«Τον είδαμε μέσα στη θάλασσα. Εγώ με άλλους δύο ανθρώπους τον βγάλαμε έξω από το νερό. Τον τοποθετήσαμε σε μια προβλήτα που υπάρχει και εγώ αμέσως έτρεξα να καλέσω το ΕΚΑΒ. Την ώρα που τον βγάλαμε δεν μπορούσα να καταλάβω αν είχε τις αισθήσεις του ή όχι. Έμειναν εκεί οι άλλοι δύο κύριοι, από τους οποίους ο ένας είχε ιατρικές γνώσεις και προσπαθούσε να παράσχει τις πρώτες βοήθειες».

Στο σημείο βρίσκονταν ένας ακτινολόγος και μια νοσηλεύτρια, καθώς και ένα ακόμη άτομο, που είχαν γνώση παροχής πρώτων βοηθειών. Του έκαναν ΚΑΡΠΑ, όμως μάταια, όπως αποδείχθηκε.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ