Σεισμός στην Αθήνα - Μητσοτάκης: Θέλω να πω «μπράβο» στον κρατικό μηχανισμό (ΒΙΝΤΕΟ)

Σεισμός στην Αθήνα - Μητσοτάκης: Θέλω να πω "μπράβο" στον κρατικό μηχανισμό
Ενημερώθηκε: 19/07/19 - 21:57

Σεισμός στην Αθήνα: Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης πήγε στο Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο της Πυροσβεστικής στο Χαλάνδρι για να  ενημερωθεί για την εξέλιξη του σεισμικού φαινομένου και την πορεία των ενεργειών του κρατικού μηχανισμού.

Εκεί τον υποδέχθιηκε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς.

 

Αμέσως μετά την επίσκεψή του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αφού επισήμανε ότι «δική μας δουλειά δεν είναι να μπλεκόμαστε στα πόδια των επιχειρησιακών την ώρα της κρίσης», έκανε σύντομες δηλώσεις, λέγοντας «θέλω να συγχαρώ τις γυναίκες και τους άνδρες για την άμεση ανταπόκρισή τους. Θέλω να πω "μπράβο" στον κρατικό μηχανισμό που κινητοποιήθηκε, ακολουθώντας τα επιχειρησιακά σχέδια, σ’ αυτό το έκτακτο περιστατικό».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΕΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

 

«Η Ελλάδα είναι μια σεισμογενής χώρα, έχουμε μάθει να ζούμε με τους σεισμούς. Αυτός ήταν ένας ακόμα σεισμός, θα γίνουν κι άλλοι στο μέλλον, δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία γι’ αυτό» είπε, συνεχίζοντας, ο πρωθυπουργός.

«Το πρώτο μέλημα είναι να προστατεύσουμε ζωές και περιουσίες. Η δική μας δουλειά δεν είναι να μπλεκόμαστε στα πόδια των επιχειρησιακών την ώρα της κρίσης. Ενα μεγάλο ευχαριστώ στον κρατικό μηχανισμό, που ανταποκρίθηκε με μεγάλη ταχύτητα στο περιστατικό» προσέθεσε ο κ. Μητσοτάκης.