Σοκ! Ηλικιωμένος πυροβόλησε τρεις φορές τον δικηγόρο Αδ. Κουλιούφα στην Θεσσαλονίκη

Σοκ! Ηλικιωμένος πυροβόλησε τρεις φορές τον δικηγόρο Αδ. Κουλιούφα στην Θεσσαλονίκη
Ενημερώθηκε: 23/02/17 - 19:19
Του Θοδωρή Παναγιωτίδη

Σοκ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Περίπου στις δύο το μεσημέρι, ένας 76χρονος ανέβηκε στον δικηγορικό γραφείου του γνωστού δικηγόρου της Θεσσαλονίκης Άδωνι Κουλιούφα, επί της οδού Βασ. Ηρακλείου και τον πυροβόλησε τρεις φορές με περίστροφο. Μία από τις σφαίρες καρφώθηκε στην κοιλιά του θύματος, μία στο χέρι και μία στην πίσω πλευρά του μηρού.

Ο δράστης έφυγε από το σημείο και απευθείας πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου όπου και παραδόθηκε ενώ ο 45χρονος δικηγόρος διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ όπου εισήλθε εσπευσμένα στο χειρουργείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα κίνητρα του δράστη έχουν να κάνουν με αστκή του υπόθεση για ένα ακίνητο που διεκδικούσαν συγγενικά του πρόσωπα. Η υπόθεση δεν είχε αίσια έκβαση για τον ηλικιωμένο, με αποτέλεσμα να θεωρήσει υπεύθυνο γι αυτό τον άτυχο δικηγόρο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Κουλιούφας είναι μέλος του Συντονιστικού Συλλογικοτήτων ενάντια στους πλειστηριασμούς καθώς και πρώην μέλος της γραμματείας της δημοτικής παράταξης Θεσσαλονίκη «Ανοιχτή Πόλη».