Σοκ στην Θεσσαλονίκη με τον ρασοφόρο που παρενόχλησε άγρια σεξουαλικά 18χρονη σε λεωφορείο!

Γνώριμος ο ρασοφόρος «Καλόγερος Τέλης» στην αστυνομία -Έβγαλε έξω τα γεννητικά του όργανα!-Κι άλλες καταγγελίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας
Ενημερώθηκε: 13/06/17 - 22:51

Τον γύρο του Διαδικτύου έχει κάνει από το πρωί της Τρίτης, προκαλώντας έναν «καταιγισμό» σχολίων και αντιδράσεων, η ανάρτηση φοιτήτριας στη Θεσσαλονίκη, η οποία, μέσω Facebook, κατήγγειλε σεξουαλική παρενόχληση από ιερέα μέσα σε λεωφορείο.

Η κοπέλα, με το όνομα Π.Φ ανέβασε τη φωτογραφία με το όργανο του ιερέα έξω από το ράσο. Η αφήγησή της και η φωτογραφία άρχισαν να αναπαράγονται με καταιγιστικό ρυθμό. 

Μέσα σε λιγότερες από 16 ώρες, η ανάρτηση απέσπασε 7.000 likes, κοινοποιήθηκε 2.600 φορές και σχολιάστηκε 3.500 φορές, ρίχνοντας κυριολεκτικά το Ίντερνετ, όπως συνηθίζουμε να λέμε σε αυτές τις περιπτώσεις.

Όταν το Facebook κατάλαβε τι συμβαίνει, αφαίρεσε τη φωτογραφία που, κατά την καταγγέλλουσα, δείχνει το όργανο του ιερέα. Δεν αφαίρεσε, όμως, το πρόσωπο του ιερέα. Αφαίρεσε και τον λόγο από την κοπέλα, η οποία δεν μπορεί πλέον να απαντήσει ούτε σε μηνύματα και σχόλια, με αποτέλεσμα να δέχεται μία ασύλληπτη επίθεση από εκατοντάδες χρήστες του Facebook, που την κατηγορούν ότι δεν λέει την αλήθεια και ότι η ιστορία της είναι περίπου... αποκύημα φαντασίας -προφανώς επειδή για την πουριτανική ηθική τους είναι πολύ «βαριά» μια τέτοια καταγγελία για έναν άνθρωπο που φοράει ράσα.

Αντίθετα, στο Twitter οι χρήστες βρήκαν και πάλι την ευκαιρία να... ξεσαλώσουν. Το #Παπαπ... έγινε πρώτο «trend», με ευφυή και σατιρικά σχόλια, τα οποία, σε αντιδιαστολή με το Facebook, φαίνεται να παίρνουν το μέρος της κοπέλας... 

Δείτε ορισμένα:Γνωστός στην αστυνομία ο ρασοφόρος  

Πέρα από την παραπάνω καταγγελία, ένας πατέρας, ο Κώστας Θεοδωρίδης, μίλησε στο «Ράδιο Θεσσαλονίκη» και στον Στέφανο Διαμαντόπουλο καταγγέλλοντας ότι και η δική του 18χρονη κόρη είχε αντιμετωπίσει την ίδια κατάσταση σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ από τον ίδιο ρασοφόρο άνδρα.

 
«Η κόρη μου βρισκόταν στο λεωφορείο 83 και πήγαινε στη σχολή της. Ο ρασοφόρος ανέβηκε στην στάση ‘Αγία Παρασκευή’ επί της Λαγκαδά και έκατσε δίπλα της. Έβαλε το χέρι του πάνω από το γόνατό της και εκείνη τραβήχτηκε. Θεώρησε, βλέποντας ότι είναι ιερέας, ότι έγινε κατά λάθος. Μαζί του είχε και μια μαύρη τσάντα για φορητό υπολογιστή και την έβαλε πάνω του και έβαλε το χέρι του μέσα από το ράσο του. Επιχείρησε να αγγίξει ξανά το πόδι της κόρης μου και εκείνη του φώναξε ‘τι κάνεις;’ βάζοντας την τσάντα πάνω στα πόδια της. Μετά την αντίδρασή της, εκείνος κατέβηκε αμέσως, ενώ κανένας από τους επιβάτες του λεωφορείου δεν έκανε κάτι» ανέφερε με λεπτομέρειες στην ThessNews.
 

Γνώριμος ο ρασοφόρος «Καλόγερος Τέλης» στην αστυνομία 

 
Σύμφωνα με πληροφορίες της ThessNews, o ρασοφόρος έχει απασχολήσει ξανά στο παρελθόν την αστυνομία. Συστήνεται με το όνομα «Καλόγερος Τέλης» και φαίνεται ότι προσεγγίζει με τον ίδιο τρόπο νεαρά κορίτσια εντός των λεωφορείων του ΟΑΣΘ.
 
Η 18χρονη κόρη του κ. Θεοδωρίδη δηλώνει στην ThessNews ότι τρεις φίλες της τον αναγνώρισαν στη δημοσιοποίηση της 18χρονης Π.Φ. και μόλις της έστειλαν τη φωτογραφία της ανάρτησης τον αναγνώρισε και η ίδια. «Πιστεύω ότι αυτό που πρέπει να κάνει μια κοπέλα εκείνη τη στιγμή είναι να φωνάξει και να απευθυνθεί στον οδηγό, ο οποίος να μην τον αφήσει να φύγει μέχρι να έρθει η αστυνομία», τονίζει.

 

Σε εξέλιξη η αστυνομική έρευνα

 
Όπως ανέφερε ο κ. Θεοδωρίδης στην ThessNews, μετά την δημοσιοποίηση της ιστορίας της κόρης του, κλήθηκε από τους αστυνομικούς να καταθέσει αύριο στο Α.Τ. Τούμπας, ενώ ερευνώνται και άλλες αντίστοιχες καταγγελίες και αναμένεται να κληθούν και άλλες «παθούσες» ώστε να αναγνωρίσουν τον ρασοφόρο. 
 
Παράλληλα, η Διεύθυνση Ασφάλειας Θεσσαλονίκης αναζητά  τον ρασοφόρο ενώ σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για «προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας».
 
Πηγή:thessnews.gr