Σοκάρει υπόθεση βιασμού με θύματα δύο 15χρονες στο Ίλιον

Σοκάρει υπόθεση βιασμού με θύματα δύο 15χρονες στο Ίλιον
Ενημερώθηκε: 10/03/21 - 14:09

Σοκάρει η υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης που καταγγέλλουν δύο ανήλικα κορίτσια από δύο αδέλφια, με τους οποίους γνωρίζονταν καιρό. Πρόκειται για δυο αδέρφια ηλικίας 19 και 24 ετών, ενώ αναζητείται και ο τρίτος συνεργός με το όνομα Πάρης.

 Το σκηνικό του τρόμου με θύματα τα δύο κοριτσάκια στήθηκε το βράδυ της 3ης Μαρτίου. Οι δύο κοπέλες, οι οποίες ειναι εξαδέλφες, βρίσκονταν σε πλατεία στο Ίλιον. Οι δύο δράστες, τα αδέλφια που τις γνώριζαν, τις πλησίασαν και τους πρόσφεραν αλκοόλ. Τα κορίτσια, ανυποψίαστα κατανάλωσαν και λίγη ώρα αργότερα, ευρισκόμενες υπό την επήρεια μέθης, οδηγήθηκαν από τους δράστες - και τον τρίτο συνεργό τους - σε ξενοδοχείο ημιδιαμονής.

Τα σκηνικά που ακολούθησαν με τα δύο κοριτσάκια, είναι εφιαλτικά. Ο ένας δράστης, ο 19χρονος, με τη χρήση βίας οδήγησε τη μια 15χρονη στο μπάνιο του δωματίου, όπου τη βίασε, ενώ ο αδελφός του ασέλγησε στην εξαδέλφη της.

Τα κοριτσάκια, όταν συνήλθαν, επέστρεψαν στην οικία τους, όπου ενημέρωσαν τους γονείς τους και οδηγήθηκαν άμεσα στο «Παίδων», όπου υποβλήθηκαν σε ιατρικές εξετάσεις. Οι γιατροί διαπίστωσαν ότι η μια 15χρονη, η οποία βιάστηκε, έφερε κακώσεις στην περιοχή των γεννητικών οργάνων.

Η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, με οδηγό τις περιγραφές των κοριτσιών, κατάφεραν να εντοπίσουν τους δύο από τους δράστες και να τους περάσουν χειροπέδες. Ο 19χρονος, ο οποίος κατηγορείται ότι βίασε το ανήλικο κορίτσι προφυλακίστηκε. Αντίθετα, ο 24χρονος αφέθηκε ελεύθερος. Ο τρίτος εξακολουθεί να αναζητείται.

Σημειώνεται πως ο ένας εκ των δραστών είναι παλαιός γνώριμος των Αρχών και δίνει το παρών στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του, καθώς είχε εμπλακεί σε κλοπές.