Στην Αχαΐα 6 θάνατοι κοριτσιών από την ίδια οικογένεια!!!

 
Στην Αχαΐα 6 θάνατοι κοριτσιών από την ίδια οικογένεια!!!

Ενημερώθηκε: 16/03/22 - 09:48

Η περίπτωση θανάτου των τριών κοριτσιών της οικογένειας Δασκαλάκη από την Πάτρα δεν είναι μοναδική για την Αχαΐα. Συγκεκριμένα, δεν είναι η πρώτη φορά που η Αχαϊα έχει τόσους θανάτους σε μία οικογένεια, ανεξάρτητα φυσικά με το αν σε αυτή την περίπτωση προκύψει εγκληματική ενέργεια ή οι Αρχές διαπιστώσουν παθολογικά αίτια.

Μετά τον πόλεμο, στα 1950, μία οικογένεια από την Ακράτα έχασε 6 κορίτσια. Με τη σειρά. Το ένα μετά το άλλο. «Ολα είχαν γεννηθεί, όμως πριν συμπληρώσουν τον πρώτο χρόνο ζωής, πέθαιναν. Κανείς δεν ήξερε τον λόγο εκείνη την εποχή», όπως μας λέει ο 65χρονος σήμερα αδελφός τους, Κωνσταντίνος Νικολάου, από την Ακράτα. Φυσικά, η μητέρα του ή κάποιος άλλος από την οικογένεια δεν είχε «σχέση» με το συμβάν! Αλλα τέσσερα παιδιά γεννήθηκαν στη συνέχεια, όλα υγιέστατα. Προφανώς, κάποιο γονίδιο ή κάτι άλλο «σκότωνε» τα κορίτσια. Ηταν όμως, πολύ σπάνιο σε μία οικογένεια να έχουμε 6 θανάτους παιδιών, και όλα μάλιστα κορίτσια.

Ο Κωνσταντίνος Νικολάου είναι γνωστός καλλιτέχνης, ασχολείται με τη ζωγραφική, τη γλυπτική και την ξυλογλυπτική, και έργα του έχουν προκαλέσει τον θαυμασμό όλων, όπως η «Κραυγή».

Πηγή: pelop.gr