Στο σπίτι της αναρρώνει η Άννα Φόνσου μετά το λιποθυμικό επεισόδιο που είχε

Στο σπίτι της αναρρώνει η Άννα Φόνσου μετά το λιποθυμικό επεισόδιο που είχε
Ενημερώθηκε: 27/01/20 - 02:05

Στο σπίτι της αναρρώνει η Άννα Φόνσου μετά το  λιποθυμικό επεισόδιο που είχε στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, χθες το απόγευμα.

Η γνωστή ηθοποιός και πρόεδρος του Ιδρύματος ''Το Σπίτι του Ηθοποιού'', σύμφωνα με ανάρτηση στο Facebook στη σελίδα «Το σπίτι του ηθοποιού», αισθάνθηκε ίλιγγο και παρά την έντονη αδιαθεσία της ζήτησε συγνώμη από το κοινό και το ενημέρωσε ότι θα αποχωρήσει.

Η Άννα Φόνσου που βρίσκεται πλέον στο σπίτι της, ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή και όπως αναφέρει η ίδια ανάρτηση ο γιατρός της συνέστησε ξεκούραση.

Δείτε την ανάρτηση της Άννα Φόνσου:

«Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΣ ΑΝΝΑ ΦΟΝΣΟΥ ΘΑ ΉΘΕΛΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΉΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΆΛΟ ΕΝΔΙΑΦΈΡΟΝ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΥΓΕΊΑ ΤΗΣ. ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΌΣΟ ΤΡΑΓΙΚΌ ΕΝΑ ΛΙΠΟΘΥΜΙΚΟ ΕΠΕΙΣΌΔΙΟ ΠΟΥ ΤΗΣ ΣΥΝΈΒΗ ΕΧΘΕΣ ΣΤΗ ΣΚΗΝΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΎ ΘΕΑΤΡΟΥ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΈΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΙΛΙΓΓΟ ΠΟΥ ΑΙΣΘΆΝΘΗΚΕ. ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΈΝΤΟΝΗ ΑΔΙΑΘΕΣΊΑ ΤΗΣ ΑΠΈΔΕΙΞΕ ΓΙΑ ΆΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΆ ΠΟΣΟ ΓΕΝΝΑΊΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΠΡΙΝ ΑΠΟΧΩΡΉΣΕΙ "ΣΥΓΝΏΜΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΑΛΛΟ". ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΌΧΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΕΓΡΑΨΑΝ. Ο ΓΙΑΤΡΌΣ ΤΗΣ ΣΥΝΈΣΤΗΣΕ ΗΡΕΜΙΑ ΚΑΙ ΞΕΚΟΎΡΑΣΗ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΣΩΣΤΗ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ».

Gepostet von Actor's House am Sonntag, 26. Januar 2020