Συνέβη ξανά: Προσήχθη υπάλληλος της Βουλής λόγω... επεισοδίου με τροχονόμο!

Συνέβη ξανά: Προσήχθη υπάλληλος της Βουλής λόγω... επεισοδίου με τροχονόμο!
Ενημερώθηκε: 31/01/18 - 13:05

Εντύπωση προκαλεί το νέο επεισόδιο, «καρμπόν» με εκείνο του Στέλιου Διονυσίου, καθώς υπάλληλος της Βουλής προσήχθη λόγω διαπληκτισμού με τροχονόμο. 

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ, το εν λόγω περιστατικό συνέβη εντός διαστήματος μικρότερου των 24 ωρών, στην ελληνική πρωτεύουσα. Αυτή φορά βέβαια δεν είναι πρωταγωνιστής κάποιο επώνυμο πρόσωπο αλλά υπάλληλος της Βουλής.

Από σύμπτωση «λαβράκι» στα χέρια της Αντιτρομοκρατικής - Συνελήφθη Αφγανός με δεκάδες πυροκροτητές

Όπως αναφέρεται, υπάλληλος της Βουλής ήθελε να περάσει με το αυτοκίνητο της από την οδό Όθωνος καθέτως την Λεωφόρο Αμαλίας, προκειμένου να εισέλθει στον υπόγειο χώρο στάθμευσης του Κοινοβουλίου.

Ωστόσο, είχε απαγορευθεί η διέλευση από το σημείο, καθώς βρίσκονταν σε ισχύ μέτρα για τη μετακίνηση επισήμου. Έτσι, η οδηγός δεν θέλησε να υπακούσει ούτε στα μέτρα ούτε και στις συστάσεις του τροχονόμου, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα οδηγός εξύβρισε τον τροχονόμο, ο οποίος ζήτησε ενισχύσεις από την Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.

Στ. Διονυσίου: Η εξήγηση για το περιστατικό με τον αστυνομικό - Τι ισχυρίζεται ο ίδιος; (ΒΙΝΤΕΟ)

Με εντολή του Φρούραρχου της Βουλής, η οδηγός κρατήθηκε από τους αστυνομικούς και προσήχθη στο Αστυνομικό Τμήμα Συντάγματος.