Ταινία του Bollywood με άρωμα Ελλάδας!

Ταινία του Bollywood με άρωμα Ελλάδας!
Ενημερώθηκε: 09/03/18 - 17:29

Άρωμα Ελλάδας θα έχει η νέα ταινία του Bollywood, που γυρίζεται αυτές τις μέρες στην Ελλάδα και μάλιστα σε μερικά από τα ομορφότερα σημεία της χώρας μας, κάνοντας την καλύτερη διαφήμιση. Σύμφωνα με δημοσιεύματα τοπικών ιστοσελίδων, το κύριο μέρος των γυρισμάτων θα γίνει στο Πάπιγκο στα Ζαγοροχώρια, κατόπιν στα Σύβοτα, στην Πάτρα και στην Αθήνα.

Πρόκειται για μια ταινία τρόμου με τίτλο Mushkil, που καλείται να παντρέψει Ανατολή και Δύση αναδεικνύοντας τις όμορφες εικόνες που προσφέρει αυτήν την εποχή η Ήπειρος και γενικότερα η Ελλάδα. Ο Ινδός παραγωγός δήλωσε ενθουσιασμένος με την ομορφιά της Ελλάδας και ότι «το Πάπιγκο έχει μια μαγική ατμόσφαιρα που θέλω να περάσω μέσα στην ταινία».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Ο "θάνατος του Στάλιν", ο θυμωμένος Κέιτζ και ο Μπρους Γουίλις στα όπλα

Ο Ραβίντερ Ντάρια δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία στον ινδικό κινηματογράφο και οι ταινίες του έχουν σημειώσει μεγάλες εισπρακτικές επιτυχίες. Πρόσφατα έφτασαν στην Ελλάδα 45 άτομα από την Ινδία (παραγωγοί, σκηνοθέτες, ηθοποιοί, κ.ά.) μεταξύ αυτών και οι διάσημοι Ινδοί ηθοποιοί Κουνάλ Ρόι Καπούρ και οι τρεις νεαρές ηθοποιοί Νάζια Χουσεΐν, Αρτσένα Σαστρί και Σάφακ Ναζ.

σ

Το team συναντήθηκε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, με την Γενική Γραμματέα των Sciacca Βίκυ Μπαφατάκη, η οποία δήλωσε «Είναι σημαντικό να επιλέγεται η Ελλάδα ως κινηματογραφικός προορισμός, γιατί οι Ινδοί θα γνωρίσουν την χώρα μας και ενισχύεται έτσι και η οικονομία μας».