Τάκης Θεοδωρικάκος για αντιεμβολιαστές: Στη δικαιοσύνη όλες οι υποθέσεις απάτης

 
Τάκης Θεοδωρικάκος για αντιεμβολιαστές: Στη δικαιοσύνη όλες οι υποθέσεις απάτης

Ενημερώθηκε: 26/09/21 - 10:17

Για την παρέμβασή του προκειμένου να βάλει τέλος στα fake news που διαδίδονται μέσω Διαδικτύου και θέτουν σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία μίλησε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος.

«Η χώρα έχει ανάγκη να προχωρήσει μπροστά, με ασφάλεια, με ενότητα και δεν πρόκειται να επιτρέψουμε σε διάφορες ομάδες που καθοδηγούνται από την ανευθυνότητα, την οπισθοδρομική στάση και τον παραλογισμό ή και κάθε είδους ιδιοτέλεια, να δημιουργήσουν αναστάτωση στην κοινωνία», τόνισε μιλώντας στον ΣΚΑΪ, σημειώνοντας ότι «όλες οι σχετικές υποθέσεις πρέπει να πάνε αμέσως στη δικαιοσύνη».

Πρόσθεσε μάλιστα ότι μετά την ανακοίνωση, πολλοί είναι οι πολίτες που συνδράμουν το έργο των αρχών για τον εντοπισμό τέτοιων περιπτώσεων.

Υπενθυμίζεται ότι χθες Σάββατο, παρουσιάστηκε έγγραφο σε πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, στο οποίο φαίνεται η προσπάθεια εξαπάτησης πολιτών, από τους οποίους ζητούν χρήματα επιτήδειοι έτσι ώστε να τους εξασφαλίσουν ότι δεν θα έχουν καμία επίπτωση στην περίπτωση μη τήρησης των μέτρων ή μη εμβολιασμού κατά της Covid.