Θεσσαλονίκη: Λήστεψε τράπεζα με σημείωμα

 
Λένε ότι «η πένα είναι ισχυρότερη από το σπαθί», και στην προκειμένη περίπτωση, από το πιστόλι… Ο λόγος για άγνωστο, ο οποίος λήστεψε τράπεζα χρησιμοποιώντας απειλητικό σημείωμα.  Το περιστατικό συνέβη στις 12 το μεσημέρι σε υποκατάστημα τράπεζας επί της οδού Σμύρνης 41, στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης. Παριστάνοντας τον πελάτη, ο δράστης πλησίασε το γκισέ όπου παρέδωσε το χειρόγραφο σημείωμα στον τραπεζικό υπάλληλο, με το οποίο τον ενημέρωνε ότι επρόκειτο για ληστεία, και ζήτησε να τού παραδώσει τα διαθέσιμα χ

Ενημερώθηκε: 19/08/21 - 15:27

Λένε ότι «η πένα είναι ισχυρότερη από το σπαθί», και στην προκειμένη περίπτωση, από το πιστόλι… Ο λόγος για άγνωστο, ο οποίος λήστεψε τράπεζα χρησιμοποιώντας απειλητικό σημείωμα.

Το περιστατικό συνέβη στις 12 το μεσημέρι σε υποκατάστημα τράπεζας επί της οδού Σμύρνης 41, στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης.

Παριστάνοντας τον πελάτη, ο δράστης πλησίασε το γκισέ όπου παρέδωσε το χειρόγραφο σημείωμα στον τραπεζικό υπάλληλο, με το οποίο τον ενημέρωνε ότι επρόκειτο για ληστεία, και ζήτησε να τού παραδώσει τα διαθέσιμα χρήματα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ήταν οπλισμένος αλλά δεν προέταξε το όπλο, ούτε έκανε χρήση του. Ο ταμίας τού παρέδωσε τελικά 7.000 ευρώ, με τα οποία ο δράστης εξαφανίστηκε πεζός. Έκτοτε είναι σε εξέλιξη έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό του.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ