Τούρκοι χάκαραν το Twitter του Γ. Βαρουφάκη - «Δεν έχει τελειώσει ακόμα... Σκάσε!»

Τούρκοι χάκαραν το Twitter του Γ. Βαρουφάκη - «Δεν έχει τελειώσει ακόμα... Σκάσε!»
Τούρκοι χάκαραν το Twitter του Γ. Βαρουφάκη - «Δεν έχει τελειώσει ακόμα... Σκάσε!»
Ενημερώθηκε: 17/11/18 - 08:58

Κυβερνο-επίθεση από Τούρκους χάκερς δέχθηκε ο λογαριασμός του Γιάνη Βαρουφάκη στο Twitter ο οποίος γέμισε αναρτήσεις τουρκικού και εθνικιστικού περιεχομένου.

Στον λογαριασμό του πρώην υπουργού αναρτήθηκε βίντεο, με το σχόλιο «Θα υψώσουμε την τουρκική σημαία στην Αθήνα. Να περιμένετε τους ευγενείς μαχητές Τούρκους», αλλά και βίντεο με την στιγμή που πυροβολείται ο Σολωμός Σολωμού.

Η επίθεση φαίνεται πως πραγματοποιήθηκε λίγα λεπτά πριν τις 11.00 το βράδυ (ώρα Ελλάδος).

Λίγη ώρα αργότερα, ο Γιάνης Βαρουφάκης σε ανάρτησή του στο Twitter, σχολίασε: «Ο λογαριασμός μου, για μια ώρα, "κατελήφθη" από φασίστες εκ Τουρκίας που πόσταραν τις βαρβαρότητές τους. Ελπίζω να επανακτήθηκε τώρα».

Καθώς φαίνεται, ωστόσο, ο λογαριασμός του παρέμενε χακαρισμένος καθώς αναρτώνταν tweets με τουρκικό περιεχόμενο! Χαρακτηριστικά, προβάλλονται σκηνές από τουρκικά σίριαλ, που δείχνουν ακόμα και την Αθήνα να καταλαμβάνεται από Τούρκους! 

Ένα εκ των «τιτιβισμάτων», μάλιστα, γράφει χαρακτηριστικά: «Δεν έχει τελειώσει ακόμα... Σκάσε!».

Οι Τούρκοι χάκερ, μάλιστα, «πανηγυρίζουν» στο Facebook για το... κατόρθωμά τους, γράφοντας, μεταξύ άλλων: «Ο υπουργός Οικονομικών της Ελλάδας χακαρίστηκε» και «ο Ελληνας υπουργός Οικονομικών σε σοκ. Η τουρκική σημαία είναι κρεμασμένη στον λογαριασμό του».

Σε άλλες αναρτήσεις τους στο Twitter του πρώην ΥΠΟΙΚ αναφέρουν μάλιστα ότι επιτέθηκαν στον λογαριασμό του, επειδή «είναι υποστηρικτής του Γκιουλέν και των Κούρδων τρομοκρατών του PKK»!