Τραγωδία στα Γλυκά Νερά: Τι είδους εξετάσεις έχουν γίνει στο ροτβαϊλερ μετά την επίθεση

ROTVAILER
Ενημερώθηκε: 25/09/19 - 17:46

«Ότι εξέταση έχει ζητήσει ο εισαγγελέας από τον κτηνίατρο θα την έχει» δήλωσε έγκυρη πηγή του Φιλοζωικού Κέντρο Κορωπίου στο The Pressoom.gr. Το ροτβαϊλερ παραμένει στη Φιλοζωϊκή και το πόρισμα δεν έχει σταλεί ακόμα. Μέχρι τότε τα βασανιστικά ερωτήματα γύρω από την τραγωδία είναι πολλά.

Η υπόθεση που συγκλόνισε το Πανελλήνιο έχει πάρει πια το δρόμο της δικαιοσύνης. Τα ερωτήματα που κάνουν το γύρο του διαδικτύου γύρω από το θανάσιμο τραυματισμό του παιδιού είναι πολλά, τόσο όσον αφορά τις συνθήκες γύρω από το ατύχημα, αλλά και  όσον αφορά τις συνθήκες διαβίωσης του ροτβάϊλερ. Το The Pressroom.gr σε νεότερη επικοινωνία που είχε με το Φιλοζωϊκό Κέντρο Κορωπίου θέλησε να μάθει τι είδους εξετάσεις έγιναν στο ζώο. 

Διαβάστε επίσης: Ερωτήματα στην υπόθεση ροτβάιλερ που φέρεται να σκότωσε το βρέφος στα Γλυκά Νερά

Πηγή του Φιλοζωικού Κέντρου απάντησε εξαρχής ότι το ζώο είναι σε καλή κατάσταση και ότι δεν είναι άρρωστο. Η συμπεριφορά του δεν είναι επιθετική αλλά δείχνει να μην θέλει κοντά του άλλα ζώα. Όπως και να έχει το ζώο έχει το δικό του χώρο στο Φιλοζωικό κέντρο και υπάρχουν αρμόδιοι που το βγάζουν βόλτα. 

Το Φιλοζωϊκό Κέντρο Κορωπίου έχει κάνει αίτημα ώστε να διερευνηθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ζούσε το σκυλί. Σε ερώτηση του The Pressroom πάντως  αν έχει γίνει εξέταση στο σκυλί μετά την επίθεση και αν έχει παρθεί δείγμα από το σάλιο του για να σταλεί στον αρμόδιο εισαγγελέα  για περαιτέρω διευρεύνηση γύρω από την επίθεση, έγκυρη πηγή της Φιλοζωϊκής  απάντησε λακωνικά ότι:  «Ότι εξέταση έχει ζητήσει ο εισαγγελέας από τον κτηνίατρο θα την έχει». 

Διαβάστε επίσης: Οι ειδικοί εξηγούν στο «The Pressroom» γιατί δεν υπάρχει καλό και κακό σκυλί»

 Η δικογραφία δεν έχει σταλεί ακόμα και ο αρμόδιος εισαγγελέας διερευνά την υπόθεση η οποία δεν γνωρίζουμε πόσο μπορεί να καθυστερήσει.

Διαβάστε επίσης: Ροτβάιλερ: Η ιστορία πίσω από τον «σκύλο του χασάπη» που έγινε μέχρι και οδηγός τυφλών (video)