Το «ξέσπασμα» της μητέρας της Λίνας: Τα παιδιά μου δέχονται απειλές (Video)

Το «ξέσπασμα» της μητέρας της Λίνας: Τα παιδιά μου δέχονται απειλές (Video)
Ενημερώθηκε: 09/03/19 - 23:06

Η άτυχη φοιτήτρια σκοτώθηκε πέφτοντας από εστία του ΑΠΘ το 2016. Η οικογένειά της επιμένει από την αρχή ότι το κορίτσι δεν αυτοκτόνησε. Υποστηρίζει ότι μόλις εμφανίστηκε ο πρώτος σημαντικός μάρτυρας άρχισαν και οι απειλές. Σοκάρουν όσα αποκαλύπτει η μητέρα της κοπέλας.

 
Σα να μην έφτανε ο αβάσταχτος πόνος της οικογένειας, που έχασε την Λίνα από τη μια στιγμή στην άλλη, τώρα, έρχεται και ο φόβος να συμπληρώσει το «παζλ» της απελπισίας τους…

Ξέσπασε η μητέρα της αδικοχαμένης φοιτήτριας μιλώντας στο δελτίο του ΑΝΤ1, αποκαλύπτοντας ότι η οικογένειά της δέχεται απειλές! Όπως είπε, άγνωστοι στέλνουν απειλητικά μηνύματα στην αδερφή και την ξαδέρφη της άτυχης Λίνας.

«Δε μπορείς να κάνεις κάτι. Πάει η Λίνα. Θες να χάσετε και άλλα μέλη»;

 
«Η οικογένειά μου έχει αναστατωθεί. Τα παιδιά μου. Πρέπει να κοιμόμαστε ήσυχοι; Έχουμε ελαχιστοποιήσει τις εξόδους των παιδιών. Φοβάμαι. Ακόμα και εγώ η ίδια. Με φόβισαν κι εμένα και περισσότερο τα παιδιά» είπε η μητέρα.

Και συνέχισε: «Όταν λέει στο παιδί μου ‘σταματήστε γιατί θα σας βρει μεγάλο κακό’… ‘Θα έχεις την τύχη της αδερφής σου, την ξαποστείλαμε. Πίσω από εμένα κρύβονται κάποιοι άλλοι. Δεν καθαρίζω εγώ. Καθαρίζουν άλλοι για μένα’… Τι θα έκανε ένα παιδί 19 χρονών με όλα αυτά που συμβαίνουν να απειλείται; Και να απειλείται και όλη η οικογένειά μου…»

Ήδη η οικογένεια έχει καταθέσει μήνυση κατά παντός υπευθύνου και την υπόθεση έχει αναλάβει η διεύθυνση δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Θυμίζουμε ότι τον Νοέμβριο του 2016, το κορίτσι έπεσε από τον 9ο όροφο, που βρίσκονται οι φοιτητικές εστίες του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με την οικογένειά της, η κοπέλα δεν αυτοκτόνησε αλλά οδηγήθηκε στο θάνατο. Υποστηρίζουν από την πρώτη στιγμή, ότι η άτυχη κοπέλα δεχόταν απειλές από κάποιους ότι θα δημοσιοποιήσουν ροζ βίντεο με εκείνη…

 

Πηγή: ΑΝΤ1