Υπάτιος Πατμάνογλου - Απόστολος Βακάκης: Στα δικαστήρια για την αποζημίωση - Ζητά 3,3 εκατ. ευρώ

 Υπάτιος Πατμάνογλου - Απόστολος Βακάκη: Στα δικαστήρια για την αποζημίωση - Ζητά 3,3 εκατ. ευρώ
Ενημερώθηκε: 20/02/18 - 14:18

 Υπάτιος Πατμάνογλου - Απόστολος Βακάκης: Στα δικαστήρια βρέθηκαν το πρωί της Τρίτης οι δικηγόροι της οικογένειας της Αποστολίας Πατμάνογλου, και του Απόστολου Βακάκη για να προχωρήσουν στην διευθέτηση της αποζημίωσης.

Ο σύζυγος της 33χρονης, που έχασε τη ζωή της μαζί με το παιδί τους στο μοιραίο δυστύχημα, έδωσε το «πάρων» στο δικαστήριο και αξιώνει περίπου 2 εκατ. ευρώ, ενώ 1,3 εκατ. ευρώ αξιώνουν οι υπόλοιποι συγγενείς για το τραγικό συμβάν στην Εθνική Οδό με την Porsche, που οδηγούσε ο Γιώργος Βακάκης. 

Από την πλευρά του ο Απόστολος Βακάκης που έχασε το παιδί του στο δυστύχημα δεν παραστάθηκε στο δικαστήριο, ενώ παρούσα ήταν η ασφαλιστική εταιρία σε βάρος (και) της οποίας στράφηκε η οικογένεια Πατμάνογλου. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Τι διεκδικεί ο Υπάτιος Πατμάνογλου από τον Mr. Jumbo

Η δικηγόρος της ασφαλιστικής συνομολόγησε την υπαιτιότητα και υποστήριξε ότι έγινε συμβιβαστική πρόταση στην οικογένεια Πατμάνογλου, ύψους περίπου 2,4 εκατ. ευρώ, πρόταση όμως που δεν έγινε δεκτή, αφού η άλλη πλευρά αξιώνει μεγαλύτερη αποζημίωση περίπου 3,3 εκατ. ευρώ.

«Δεν έχω άμεση γνώση των πραγμάτων, αλλά τα γνωρίζω από τον Υπάτιο Πατμάνογλου. Ήταν μια αγαπημένη οικογένεια. Τα αδέλφια ήταν ενωμένα. Ήταν μαζί από 16 χρόνων. Ήταν υπέροχο ζευγάρι, με πολλά όνειρα. Είχαν εγκατασταθεί στην Πτολεμαΐδα και ο Υπάτιος διορίσθηκε στην ΕΥΔΑΠ στην Αθήνα. Ερχόντουσαν στην Αθήνα όταν έγινε το ατύχημα. Ήταν δεμένοι και με τις οικογένειες τους. Ο Υπάτιος μετά το ατύχημα δε μπόρεσε να ξαναδουλέψει και δε νομίζω να τα καταφέρει», είπε ο ξάδελφος της Αποστολίας Πατμάνογλου στο δικαστήριο.