Ρολό μοσχάρι με μπέικον, μοτσαρέλα και baby πατατούλες

Ρολό μοσχάρι με μπέικον, μοτσαρέλα και baby πατατούλες
Ενημερώθηκε: 19/10/21 - 12:37

Ρολό μοσχάρι με μπέικον, μοτσαρέλα και baby πατατούλες από τον Σταύρο Βαρθαλίτη!

Υλικά: 1 κρεμμύδι μέτριο, 3 σκελίδες σκόρδο, 100γρ. ελαιόλαδο, 3-4 κλωναράκια θυμάρι φρέσκο, ¼ ματσάκι μαϊντανό, ¼ ματσάκι δυόσμο, 180 γρ. φρυγανιά τριμμένη, 2 αυγά, 1 κιλό κιμά μοσχαρίσιο (λάπα και ελιά 50-50), 1 κουτ.γλυκού ρίγανη ξερή, Αλάτι και πιπέρι, ½ κουτ.γλυκού πάπρικα γλυκιά, 200 γρ. μοτσαρέλα μπαστούνι, 200γρ. ζαμπόν, 250 γρ. μπέικον καπνιστό σε φέτες.

Για το σερβίρισμα: 30 γρ. βούτυρο, 1 κιλό πατάτες baby, βρασμένες, 2-3 κλωναράκια φρέσκο θυμάρι, Αλάτι και πιπέρι, 2 σκελίδες σκόρδο.